Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

In de F‑TYPE wordt u één met de auto. Elk aspect van de 1+1-configuratie is ontworpen om een band te creëren. Het interieur omhelst u en tilt uw rijbeleving naar een hoger niveau.

placeholder_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

Het interieur van de F-TYPE combineert ergonomische expertise met sportieve stijl, zorgvuldig cockpit-design, eenvoudige bedieningselementen en duidelijke instrumenten.

palceholder_1366x600

PERSONALISERING

Dankzij de ongekende keuzemogelijkheden kan het interieur van de F‑TYPE volledig aan de persoonlijke smaak worden aangepast. Maak uw F‑TYPE uniek, met een interieur afgestemd op uw persoonlijke smaak, inclusief keuze uit stiknaden, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. Het is eenvoudig om van de F‑TYPE uw perfecte sportauto te maken.

BEDIENINGSELEMENTEN

De instrumenten zijn eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk af te lezen, met twee grote, analoge meters - essentieel voor een sportauto. Voor meer bedieningsgemak zijn de belangrijkste functies opgenomen in het stuurwiel met driespaaks design. Op auto's met de automatische achttraps Quickshift-transmissie maken schakelpaddles aan het stuurwiel handmatig, sequentieel schakelen mogelijk, zonder dat u uw handen van het stuurwiel hoeft te nemen. 

LICHTGEWICHT STOELEN

De Sport- en Performance-stoelen van de F‑TYPE zijn ontworpen met het sportieve DNA in het achterhoofd. De lichte magnesium constructie van de stoelen levert een gewichtsbesparing op van 8 kg*, in vergelijking met stoelen van de vorige generatie. Dankzij hun ranke design nemen de stoelen minder ruimte in, waardoor de verstelmogelijkheden zijn uitgebreid. De Performance-stoelen bieden meer zijdelingse steun tijdens dynamische ritten. Als optie zijn de Performance stoelen beschikbaar in een koel- /verwarmbare uitvoering.

* Gewichtsbesparing bij Performance-stoelen.
De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

F-Type Configurable Ambient Lighting

CONFIGUREERBARE AMBIANCEVERLICHTING

Druk op de startknop en het interieur van de F‑TYPE komt tot leven met subtiele verlichting. De configureerbare ambianceverlichting biedt nog meer personaliseringsmogelijkheden met de keuze uit licht in Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral of Red al naar de gelang de stemming van de bestuurder. Als u de Dynamic-modus inschakelt, wordt de verlichting van portiergrepen, middenconsole en instrumentenpaneel sportief rood.

BAGAGERUIMTE

Wij hebben de bagageruimte van de F‑TYPE Coupé zodanig ontworpen, dat hij geschikt is voor elke lifestyle. Met een inhoud tot 408 liter kan de bagageruimte de concurrentie aan met die van populaire drie- of vijfdeurs gezinsauto's. Voor een gemakkelijke bediening en nog meer comfort kan de achterklep als optie elektrisch worden geopend of gesloten*.

* Alleen Coupé.

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F‑TYPE verschaft de auto prestaties die aansluiten op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg. Of u nu kiest voor de Coupé of Convertible, Rear Wheel Drive of All Wheel Drive, handgeschakeld of automaat; de F‑TYPE biedt uitvoeringen voor elk type bestuurder. Ontwerp en bouw uw perfecte F‑TYPE met onze configurator.