ONTDEK BEIDE KANTEN VAN DE F-TYPE

Elk model heeft zijn eigen, unieke karakter – de puurheid van de Coupé of de vrijheid en het plezier van de Convertible.

Velocity Blue F-type coupe
Sorrento Yellow F-type convertible

EXTRAVAGANTE UITSTRALING

 • F-type headlights

  PIXEL-LED-KOPLAMPEN MET SIGNATURE-DAGRIJVERLICHTING

  De nieuwe, vloeiend gelijnde koplampen van de F-TYPE zijn langer, en gaan naadloos over in het aërodynamische design van de auto. Dynamische richtingaanwijzers bewegen zich over de 'J'-blades en dragen bij aan de sensationele uitstraling.

 • F-type tail lights

  LED-ACHTERLICHTEN

  De LED-achterlichten van de F-TYPE lopen door in de achterspatborden, wat de krachtige uitstraling van de auto benadrukt.

People walking next to F-Type

GELUK BELEEF JE VAN BINNEN

Het interieur van de F‑TYPE biedt puur plezier. De lichtgewicht stoelen bieden sportieve zijdelingse steun. Bedieningselementen zijn intuïtief te vinden. Instrumenten zijn duidelijk en snel af te lezen.

 • F-type seats

  STOELEN

  De Performance-stoelen van de F-TYPE zijn 12-voudig verstelbaar en garanderen perfect, individueel zitplezier. Als optie is een koel-/verwarmbare uitvoering beschikbaar voor nog meer comfort.

 • Ambient lighting screen

  AMBIANCE

  Kies uit vijf kleuren naargelang uw stemming. Premium ambianceverlichting voegt een vleugje individualiteit toe.

F-type Coupe and Convertible in Sorrento Yellow

KIES UW F‑TYPE

Coupé of Convertible? Elke keuze is de juiste.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.


Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.