Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-TYPE S CONVERTIBLE

Nog meer vermogen met bijpassende rijdynamiek en soundtrack.

VANAF

€ 120.100

  • MAXIMUM VERMOGEN
  • 380PK
  • ACCELERATIE VANAF
  • 5,5seconden van 0-100 km/h
  • TOPSNELHEID
  • 275km/h

De F-TYPE S biedt nog meer opwinding met een 380 pk 3.0 liter V6 Supercharged-motor, sportief afgestemde wielophanging met Adaptive Dynamics en Limited Slip Differential. Verwen uw zintuigen met pure, sportieve opwinding.

UNIEKE 'S'-INTERIEURSTYLING

U kunt uw perfecte interieur creëren met het uitgebreide programma zorgvuldig afgewerkte materialen, beschikbaar in verschillende luxueuze combinaties. U kunt zelfs de kleur van de verlichting aanpassen aan uw stemming met Jaguar's configureerbare ambianceverlichting.

BETROKKEN RIJBELEVING

Uitgerust met een uitgebreider programma geavanceerde rijtechnologie. De F-TYPE S is uitgerust met High Performance-remsysteem, sportief afgestemde wielophanging met Adaptive Dynamics, Limited Slip Differential en Configurable Dynamic-modus met Dynamic-i-display. Of u nu instapt voor een lange reis of een kort ritje naar het strand, de F-TYPE S is altijd een plezier om mee te rijden.

PRACHTIG DESIGN

Indrukwekkende 19" Propeller lichtmetalen velgen en de karakteristieke 'S'-badge op voor- en achterzijde maken een krachtige statement. De F-TYPE S is een pure sportauto met een unieke persoonlijkheid.

BEKIJK EXTERIEUR

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De 380 pk 3.0 liter V6 Supercharged-motor biedt soepele, geraffineerde prestaties en stuwt u in 4,9 seconden van 0-100 km/h en naar een topsnelheid van 275 km/h.

ANDERE STANDAARD F-TYPE S KENMERKEN

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F-TYPE MODELLEN

PERSONALISEER UW F-TYPE S

Maak uw F-TYPE echt persoonlijk. Kies kleuren voor carrosserie en dak die bij u passen, en de velgen die hier perfect op aansluiten. Creëer uw persoonlijke interieurstyling, specificeer uw ideale stoelen, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. En met Jaguar's uitzonderlijke combinatie van opties, style packs en accessoires wordt uw F-TYPE echt uniek.

CONFIGUREER UW F-TYPE S

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE S

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws over de F‑TYPE S.