Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-TYPE BRITISH DESIGN EDITION CONVERTIBLE

Een eerbetoon aan de Jaguar F-TYPE en zijn Britse karakter – met de nadruk op design, vakmanschap, innovatie en prestaties.

VANAF

€ 137.100

  • MAXIMUM VERMOGEN
  • 380PK
  • ACCELERATIE VANAF
  • 4,9seconden van 0-100 km/h
  • TOPSNELHEID
  • 275km/h

De British Design Edition heeft een uniek exterieur en interieur, met subtiele Union Jack details, en combineert de geavanceerde rijtechnologieën van de F-TYPE S met talrijke performance-gerichte elementen van de F-TYPE R. Beschikbaar met Rear Wheel Drive of All Wheel Drive en automatische transmissie. Deze speciale F-TYPE biedt Jaguar's opwindende vermogensontwikkeling, state-of-the-art handling en baanbrekende technologie.

BRITS RAFFINEMENT

Het interieur van de British Design Edition stelt de bestuurder centraal en onderscheidt zich door verschillende stylingdetails die uniek zijn voor deze uitvoering. Voorbeelden hiervan zijn de Carbon Fibre afwerking van de middenconsole en de British Design Edition dorpellijsten.

KEUZE VAN AANDRIJVING

De F-TYPE British Design Edition is beschikbaar met zowel Rear Wheel Drive als All Wheel Drive. Dus of u nu een puur sportief rijgedrag wenst of de capaciteiten voor alle condities, deze speciale F-TYPE biedt een stijl die overeenkomt met uw wensen.

DETAILS BEPALEN HET VERSCHIL

Naast het unieke 'S'-logo, dat is gepreegd in de Premium lederen stoelbekleding van deze F-TYPE, vindt u een kleine, maar significante toevoeging: een Union Jack. Dit is een van de subtiele aanvullingen op het design van deze F-TYPE die u in de British Design Edition zult ontdekken.

SUPER PERFORMANCE REMSYSTEEM

Het Jaguar Super Performance remsysteem met rode remklauwen zorgt voor superieure remprestaties en een vleugje stijl. Het beschikt over 380 mm remschijven voor en 376 mm achter. Zwarte remklauwen zijn een optie.

EXTRA-UITRUSTING F-TYPE BRITISH DESIGN EDITION

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F-TYPE MODELLEN

CONFIGUREER UW F-TYPE BRITISH DESIGN EDITION

Dit model is een eerbetoon aan het Britse karakter van de F-TYPE, maar het is aan u om de auto zijn unieke persoonlijkheid te geven.

CONFIGUREER UW F-TYPE BRITISH DESIGN EDITION

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE F-TYPE

Houd mij op de hoogte over het laatste nieuws van de F-TYPE.