UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

ERVAAR PRESTATIES DIE EEN OBSESSIE WORDEN

De Jaguar F-PACE SVR bouwt verder op onze legendarische F-TYPE sportwagen en combineert het beste van twee werelden. De prestaties van een sportwagen worden gecombineerd met het gebruiksgemak van een SUV. Dit is de perfecte wagen voor iedereen op zoek naar puur en opwindend rijplezier, zonder toe te geven aan de eisen en verantwoordelijkheden van een moderne levensstijl. De bekroonde F-PACE. Nu verkrijgbaar als SVR.

F-PACE_UpgradeSpecials-signpost

F-PACE PREMIUM EDITIONS

Verwen uzelf met meer luxe en comfort, en profiteer van de Jaguar Premium Editions van F-PACE. Dankzij dit aanbod geniet u van een superieur afwerkingsniveau en extra uitrusting tegen een geringe meerprijs. Daarmee profiteert u van een klantenvoordeel tot maar liefst € 6.150.

OVERTUIGENDE FUNCTIES

 • F-PACE

  KOM AAN IN STIJL

  Zijn gespierde look, geïnspireerd op de F-TYPE, valt hij overal op. Zelfs ‘s nachts is hij onmiddellijk herkenbaar dankzij de Adaptive LED koplampen* met Jaguar’s kenmerkende ‘J’ dagrijlichten (DRL) en de knappe full LED achterlichten.

 • Aluminium Architecture

  COMPROMISLOOS LICHTGEWICHT

  De lichtgewicht aluminium architectuur van de F-PACE verhoogt zowel de efficiëntie als de prestaties. Daarnaast biedt de all wheel drive superieure grip, dynamischer weggedrag en meer vertrouwen.

 • FORGED ALLOY WHEELS.

  VERSTERK UW GREEP

  Krijg meer grip op de weg met opvallende gesmede 21” of 22” aluminium velgen.

 • F-TYPE

  GEEF TOE AAN UW OBSESSIE

  Met een capaciteit van 650 l is de laadruimte van de F-PACE toonaangevend in zijn klasse. Dankzij de doordachte afmetingen geniet u van maximaal gebruiksgemak. Het grootse interieur van de F-PACE werkt inspirerend en geeft vertrouwen, wat uw obsessie ook is.