Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-PACE S

De meest sensationele en prestatiegerichte F‑PACE.

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_138_LHD_S_JDX_desktop_1366x650.jpg

VANAF

€ 95.450

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Slechts 159 met automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD (l/100 km)
  • Vanaf 6,0 met automatische transmissie

Kracht, geavanceerde rijdynamiek en sportieve luxe komen samen in de F-PACE S, waarmee een Jaguar met een onweerstaanbare stijl en kwaliteit is neergezet. Het interieur versterkt de sportieve uitstraling van deze Jaguar, terwijl zijn briljante veelzijdigheid onaangetast blijft. Innovatieve Jaguar technologieën die elke rit naar een hoger niveau tillen, maken deze luxe performance SUV compleet.

IMAGE_WRAPPER_Dynamism_FP_17MY_268_LHD_MODEL-DISPLAY_desktop_1366x769.jpg

DYNAMIEK VANBINNEN UIT

Elk aspect in het interieur van de F-PACE S – van de styling tot de unieke S-logo's – toont dat deze F-PACE een sportieve inborst heeft.

PERFORMANCE-MOTOREN

Voor de F-PACE S zijn twee krachtige motoren beschikbaar. De 3,0 V6 Supercharged benzinemotor levert 380 pk en een koppel van 450 Nm en accelereert van 0-100 km/h in 5,5 seconden. De krachtige 3,0 V6 turbodiesel genereert 300 pk en een indrukwekkende 700 Nm aan koppel. Hij kan in 6,2 seconden van 0-100 km/h accelereren.

BEKIJK VOLLEDIGE SPECIFICATIES

ADAPTIVE DYNAMICS EN CONFIGURABLE DYNAMICS

Adaptive Dynamics stemt de reactie van de F‑PACE perfect af op de actuele omstandigheden en uw rijstijl. Het systeem verstelt continu de schokdempers om te allen tijde de optimale balans te bieden tussen comfort en raffinement. Net als bij onze sportauto, de F-TYPE, kunt u met het Configurable Dynamics-systeem de dynamiek van de F‑PACE afstemmen op uw eigen voorkeuren voor wielophanging, gasklep-parameters, transmissie-schakelpunten en besturing – afhankelijk van uw prestatiewensen.

BEKIJK RIJPRESTATIES

KRACHTIGE STIJL

De F-TYPE S is een zeer herkenbare auto. Het exterieurdesign benadrukt de gespierde proporties van de F-PACE waardoor zijn verschijning net zo dynamisch is als zijn rijeigenschappen. De 20" Blade lichtmetalen velgen, de rode remklauwen en de unieke S-badges laten er geen twijfel over bestaan dat dit een SUV is met een krachtig DNA.

BEKIJK EXTERIEUR

F-PACE S - EXTRA STANDAARD-UITRUSTING

De F-PACE S biedt een uitgebreide reeks extra uitrustingsdetails.

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_185_GEE_S_JDX_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

MODELSPECIFICATIES

Ontdek meer over de S.

BEKIJK VOLLEDIGE SPECIFICATIES

STANDAARD-UITRUSTING VAN ALLE F‑PACE MODELLEN

PERSONALISEER UW AUTO

Stem uw F-PACE af op uw lifestyle. Maak een keuze uit het uitgebreide programma praktische en stijlvolle accessoires.

BEKIJK ACCESSOIRES

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F‑PACE

De F‑PACE combineert het pure Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek zelf de F‑PACE.

IMAGE_WRAPPER_Footer_FP_18MY_001_GEE_desktop_1366x769.jpg

De getoonde auto's zijn uitgerust met opties tegen meerprijs.