Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig vervaardigd interieur, inclusief lederen bekleding.

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_136_LHD_PRESTIGE_JDX_desktop_1366x650.jpg

VANAF

€ 61.130

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Slechts 126 met handgeschakelde versnellingsbak
  • Slechts 134 met automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD (l/100 km)
  • Vanaf 4,8 met handgeschakelde versnellingsbak
  • Vanaf 5,1 met automatische transmissie

De F-PACE Prestige combineert een opvallend exterieur met een stijlvol interieur, dat gekenmerkt wordt door raffinement en gebruiksgemak. Er zijn diverse motoren beschikbaar, gecombineerd met AWD of RWD. En ongeacht uw stijl, elke reis wordt verrijkt met ons programma geavanceerde InControl* technologieën.

IMAGE_WRAPPER_Luxury_Space_X761_18MY_014_GLHD_desktop_1366x769.jpg

LUXUEUZE RUIMTE

Geheel in lijn met het magnifieke exterieurdesign, biedt het interieur van de F-PACE Prestige hoogwaardige, perfect afgewerkte materialen en elegante details.

EXTRA LUXE

Geniet van het comfort dat de 8-voudig verstelbare voorstoelen bieden, met hun luxueuze en smaakvolle Generfd-lederen bekleding en stiknaden in contrastkleur. Het met zacht generfd leder beklede stuurwiel en de omlijsting van het Touchscreen in Satin Chrome benadrukken de premium uitstraling van het interieur. Maak uw keuze uit de drie kleurenthema's om uw auto een individueel karakter te geven.

BEKIJK INTERIEUR

AMBIANCEVERLICHTING

Ambianceverlichting in zacht Phosphor Blue accentueert de middenconsole, de contouren van de portieren, de portiergrepen en portiervakken, wat het interieur een bijzondere ambiance verleent.

BEKIJK INTERIEUR

XENON-KOPLAMPEN

Jaguar’s Xenon-koplampen met hogedruk koplampsproeiers garanderen een uitstekende verlichting van de rijbaan, zowel bij groot- als bij dimlicht. Rijden in het donker wordt hierdoor comfortabeler en veiliger. De geïntegreerde J-blade LED-dagrijverlichting geeft de auto een markante visuele signatuur.

BEKIJK EXTERIEUR

F-PACE PRESTIGE - EXTRA STANDAARD-UITRUSTING

De F-PACE Prestige biedt een uitgebreide reeks extra uitrustingsdetails.

IMAGE_WRAPPER_prestige_FP_17MY_136_LHD_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

SPECIFICATIES PRESTIGE

Ontdek meer over de Prestige.

BEKIJK VOLLEDIGE SPECIFICATIES

STANDAARD-UITRUSTING VAN ALLE F‑PACE MODELLEN

PERSONALISEER UW AUTO

Stem uw F-PACE af op uw lifestyle. Maak een keuze uit het uitgebreide programma praktische en stijlvolle accessoires.

BEKIJK ACCESSOIRES

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F‑PACE

De F‑PACE combineert het pure Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek zelf de F‑PACE.

IMAGE_WRAPPER_Footer_FP_18MY_001_GEE_desktop_1366x769.jpg

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.