UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

NEW JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SUV

Een opwindende combinatie van Plug‑in Hybrid-brandstofverbruik en Jaguar prestaties.

F-PACE PLUG-IN HYBRID SUV-PROGRAMMA

Met de nieuwe F‑PACE Plug‑in Hybrid profiteert u van een lager gemiddeld brandstofverbruik, terwijl u in de elektrische modus zelfs volledig emissievrij rijdt.

SPECIFICATIES VAN DE F-PACE PLUG-IN HYBRID

LAADTIJD 0-80%
VANAF

30 minuten*

De F-PACE Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen, ook onderweg.

EMISSIES
VANAF

49 g/km††

Profiteer van lagere CO2-emissies met de F‑PACE Plug-in Hybrid.

BRANDSTOFVERBRUIK
VANAF

2,2 l/100 km††

Haal meer uit uw reis dankzij het lage brandstofverbruik van de F‑PACE Plug-in Hybrid.

EV-ACTIERADIUS
TOT

53 km††‡

De elektrische (EV) modus is perfect voor uw korte ritten.

BEKROOND DESIGN EN HYBRIDE TECHNOLOGIE

De F‑PACE is een van de weinige auto's die zowel World Car of the Year als World Car Design of the Year heeft gewonnen. De nieuwe Jaguar F‑PACE Plug‑in Hybrid is trouw aan onze visie van vooruitstrevend design en eigentijdse luxe.​

WAAROM KIEZEN VOOR DE F-PACE PLUG-IN HYBRID?

 • GEMAKKELIJK OPLADEN

  Of u nu op uw bestemming of onderweg wilt opladen, met de verschillende mogelijkheden kunt u overal terecht.
  • Een thuislader gebruiken
  • Een publieke laadpaal of DC-snellader* gebruiken

 • LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

  De Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid combineert een door een accu aangedreven elektromotor met een benzinemotor voor optimale efficiency.
  • De elektrische aandrijving verlaagt het totale brandstofverbruik

 • MINDER EMISSIES

  De F-PACE Plug-in Hybrid heeft indrukwekkend lage CO2-emissies, zonder uitlaatgassen in de elektrische (EV) modus, wat een aantal voordelen kan hebben.
  • Lagere CO2-emissies
  • Lagere BPM-belasting

BLIJF ONTDEKKEN

 • OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS

  Onze luxe performance SUV biedt een opwindende combinatie van dagelijkse functionaliteit, prachtig design en sportief rijgedrag. Beschikbaar als Plug-in Hybrid en met Mild Hybrid-technologie.

 • AAN U DE KEUZE

  Dynamisch, verfijnd, krachtig. Ontdek de F‑PACE Plug‑in Hybrid.

*Bij gebruik van een 50kW DC-snellader.


††Bekijk hier F-PACE WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


De officiële brandstofverbruikscijfers voor de F-PACE (exclusief PHEV) in I/100 km zijn: gecombineerd 6,2-9,8. WLTP CO2-emissies 163-221 g/km. PHEV in l/100 km: gecombineerd 2,2 WLTP CO2-emissies 49 g/km. De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, opties en accessoires.