De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

OP DE BESTUURDERSSTOEL

Kies voor Performance-stoelen (optie) met bekleding in geperforeerd generfd leder1, voor een nog sterker sportautogevoel. De verstelbare zijwangen bieden meer zijdelingse steun, waardoor u beter op uw plaats wordt gehouden. Bij de F‑PACE SVR zijn de Performance-stoelen bekleed met geperforeerd Windsor leder, met een ruitvormig stikpatroon en een gepreegd SVR-logo op de hoofdsteunen.

INTERIEURSTYLING

EDITIONS

INTERIEURKENMERKEN

Met een uitgebreid programma opties geven wij u de ruimte om uw F‑PACE nog beter af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

 • Configurable Ambient Interior Lighting.

  CONFIGUREERBARE AMBIANCEVERLICHTING

  Kies voor personalisering van een hoger niveau met de optie van configureerbare ambianceverlichting. Deze creëert een rijk visueel effect en een verwelkomende en ontspannende ambiance voor bestuurder en passagiers. Het systeem accentueert de mooiste interieurdetails met zachte lichtaccenten in tien verschillende lichtkleuren naar keuze. De F‑PACE stelt u in staat om een ambiance te creëren die past bij elke stemming.

 • RUIMTE ACHTERIN

  Achterin zijn de been- en knieruimte respectievelijk 945 mm en 65 mm. Er is voldoende ruimte voor drie volwassenen om comfortabel achterin te zitten, terwijl de achterbank tevens een elektrisch verstelbare rugleuning heeft3, die zich met een druk op de knop in de gewenste positie laat brengen.

  De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • Panoramic Roof.

  GLAZEN PANORAMADAK

  Kies een van onze optionele, glazen panoramadaken, vast of met schuif-/kanteldeel, om het interieur van uw F‑PACE nog lichter te maken en het ruimtelijke gevoel te versterken. Elk glazen panoramadak is standaard uitgerust met een elektrische zonwering die zorgt voor extra privacy en die de hoeveelheid invallend licht reduceert.

De F‑PACE is de performance SUV die rijplezier combineert met praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1Alleen beschikbaar voor de F‑PACE R‑Sport en F‑PACE S. 
2Alleen beschikbaar voor de F‑PACE SVR. 
3Optie. Niet beschikbaar voor de F‑PACE SVR.