Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de F-PACE combineert élégance en sportiviteit om het nieuwste in eigentijds design te creëren.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

OP DE BESTUURDERSSTOEL

De F‑PACE biedt de keuze uit een uitgebreid programma met de hand geselecteerde ledersoorten en geraffineerde afwerkingen. Deze hoogwaardige materialen geven de F‑PACE een van de meest uitgebreide keuzemogelijkheden voor het interieur in zijn klasse. Dit is uw perfecte gelegenheid om een interieur te creëren dat een afspiegeling vormt van uw persoonlijke stijl.

SPORTIEF OF LUXE

Het interieur van de F-PACE heeft een verfijnde en tegelijk een krachtig sportieve stijl. Maak uw keuze uit een programma luxueuze kleuren en materialen.

LUXE

  • Stoelbekleding in geperforeerd Windsor leder in Siena Tan

Kantel voor Sport

Tik voor Sport

Muis-over voor Sport

SPORT

  • Sportstoelen met bekleding in Ebony/Pimento generfd leder

Kantel voor Luxe

Tik voor Luxe

Muis-over voor Luxe

IMAGE_WRAPPER_Quality_FP_17MY_108_GBL_desktop_1366x650.jpg

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

De F-PACE biedt een van de meest uitgebreide interieur-keuzemogelijkheden in zijn klasse. Interieurs die zich onderscheiden door eigentijds, Brits vakmanschap, zorgvuldig geselecteerde premium materialen, soepele ledersoorten en geraffineerde afwerkingen.

CONFIGUREER UW EIGEN F‑PACE

Ontwerp en bouw uw perfecte F‑PACE, zodat uw auto optimaal aansluit op uw lifestyle. U kunt uw uitvoering, motor, lakkleur, velgen en nog veel meer selecteren.

AMBIANCEVERLICHTING

Kies voor personalisering van een hoger niveau met de optie van configureerbare ambianceverlichting. Deze creëert een rijk visueel effect en een verwelkomende en ontspannende ambiance voor bestuurder en passagiers. Het systeem accentueert specifieke details van het interieurdesign met zachte verlichting, met de keuze uit tien verschillende kleuren. De F-PACE kan een ambiance creëren die past bij elke stemming.

RUIMTE ACHTERIN

Achterin zijn de been- en knieruimte respectievelijk 945 mm en 65 mm. Er is voldoende ruimte voor drie volwassenen om comfortabel achterin te zitten, terwijl de achterbank tevens een elektrisch verstelbare rugleuning heeft*, die zich met een druk op de knop in de gewenste positie laat brengen.

* Optie.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

GLAZEN PANORAMADAK

Kies een van onze optionele, glazen panoramadaken, vast of met schuif-/kanteldeel, om het interieur van uw F-PACE nog lichter te maken en het ruimtelijke gevoel te versterken. Elk glazen panoramadak is standaard uitgerust met een elektrische zonwering die zorgt voor extra privacy en die de hoeveelheid invallend licht reduceert.

De F-PACE is de performance SUV die rijplezier combineert et praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.