De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

INCONTROL

 • 10” TOUCH PRO

  STANDAARD OP ELKE F‑PACE

  De volgende generatie hard- en software van Touch Pro1 tilt connectivity en entertainment in de F‑PACE naar het allerhoogste niveau.

  • 10" touchscreen met tik-, swipe-, pinch- en zoom-commando's en configureerbaar startscherm
  • Analoog instrumentenpaneel met centraal 5" TFT-display2
  • Jaguar audiosysteem2
  • AM/FM-radio, Bluetooth®- en 2 USB-aansluitingen
 • Jaguar F-Pace Dual View.

  DUAL VIEW

  Dual View3 stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

EXTRA INCONTROL-TECHNOLOGIEËN

 • PROTECT

  Protect1 bestaat uit SOS Emergency Call, Optimised Jaguar Assistance4 en de Remote smartphone-app. Deze app biedt u informatie over uw auto en stelt u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Huidig brandstofniveau en actieradius, status van portieren, ruiten en sloten controleren. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone. U kunt ook uw gereden kilometers registreren.

 • CONNECT PRO

  Touch Pro kan worden uitgebreid met het optionele Connect Pro5. Dit omvat InControl Apps, Remote Premium smartphone app, WiFi-hotspot en Pro Services, inclusief Real Time Traffic-verkeersinformatie. Functies zijn onder meer het synchroniseren van routes tussen het Touch Pro navigatiesysteem van de auto en de Route Planner app op uw smartphone en de Route Planner website.

 • Smartphone Pack.

  SMARTPHONE PACK

  Het scherm van uw telefoon delen met het InControl-infotainmentsysteem van uw F‑PACE was nog zo nooit gemakkelijk. De eenvoudige en intuïtieve interface van Android AutoTM minimaliseert afleiding tijdens gebruik. Het functionele design van Apple CarPlay® is eenvoudig in het gebruik, zodat u uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden.6

 • SECURE TRACKER

  Secure Tracker1 omvat een voertuigvolgsysteem bij gestolen auto en meldingen via uw smartphone en het InControl Secure Monitoring Centre.

 • TRAFFIC SIGN RECOGNITION MET ADAPTIVE SPEED LIMITER

  Traffic Sign Recognition7 houdt u op de hoogte van bijvoorbeeld snelheidslimieten en inhaalverboden, door deze direct zichtbaar in het instrumentenpaneel weer te geven. Adaptive Speed Limiter maakt gebruik van Traffic Sign Recognition-informatie om met behulp van het cruise control-systeem uw snelheid overeenkomstig aan te passen.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

In combinatie met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar F-PACE geleverd met een SIM-kaart en een primair data-abonnement van 500 MB per maand voor een totale periode van 3 jaar. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Abonnementen met grotere databundel zijn beschikbaar. Abonnement kan worden verlengd na de periode van 3 jaar.

Uw dealer geeft u graag meer informatie. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

/

INFOTAINMENT

 • Heads Up Display

  HEAD-UP DISPLAY

  Het Head-Up Display (HUD)8 (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

 • MERIDIANTM AUDIO

  Meridian's audiosystemen en geavanceerde Digital Signal Processing-algoritmes zorgen ervoor dat ritme, kracht en timing van elk muziekstuk exact kunnen worden waargenomen zoals de artiest het heeft bedoeld. Kies voor het MeridianTM audiosysteem9 (optie) met 380 W, 10 luidsprekers en een subwoofer of het MeridianTM Surround Sound audiosysteem9 met 825 W, 16 luidsprekers en een subwoofer

De F‑PACE is de performance SUV die rijplezier combineert met praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde Informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
2Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Neem contact op met uw Jaguar dealer voor meer informatie.
3Optie, alleen i.c.m. Navigation Pro, CD/DVD-speler en MeridianTM audiosysteem/MeridianTM Surround Sound audiosysteem.
4Optimised Jaguar Assistance is een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.
5Connect Pro alleen i.c.m. Navigation Pro. Als Navigation Pro is geselecteerd, moet u alle functies van Connect Pro selecteren. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie. Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist.
6De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
7Alleen beschikbaar als onderdeel van Navigation Pro.
8Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.
9Optie.