Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

VOERTUIGTECHNOLOGIE

De geavanceerde technologie van de F-PACE biedt een reeks systemen die de rijbeleving verbetert en de veiligheid voor alle inzittenden vergroot.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

JAGUAR INNOVATIE

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u en uw F-PACE verbinden met de buitenwereld. Maak een keuze uit twee InControl infotainmentsystemen: Touch is standaard, of upgrade naar Touch Pro. Deze kunnen verder worden uitgebreid door de toevoeging van hun respectievelijke connectivity packs: Connect* en Connect Pro**.

TOUCH*

STANDAARD OP ELKE F-PACE

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u helpen om uw belangrijke digitale contacten te onderhouden en die u direct en veilig verbinden met uw F-PACE.

 • 8’’ touchscreen
 • Analoog instrumentenpaneel met centraal 5" TFT-infodisplay
 • Jaguar audiosysteem (80 W)
 • AM/FM-radio
 • USB-, Bluetooth®- en AUX-aansluitingen
 •  
BEKIJK TOUCH

TOUCH PRO*

BESCHIKBAAR ALS OPTIE

De volgende generatie hard- en software van Touch Pro tilt connectivity en entertainment in de F-PACE naar het allerhoogste niveau.

 • 10,2" touchscreen met multi-touch bediening en configureerbaar startscherm
 • 12,3" digitaal instrumentenpaneel met virtuele instrumenten en full-screen 3D Map View
 • Navigation Pro
 • Meridian™ audiosysteem (380 W)
 • AM/FM-radio, Bluetooth®- en 2 USB-aansluitingen
 • 10 GB media opslagruime
 • CD/DVD-speler
 •  
BEKIJK TOUCH PRO
X761_18MY_023_JDX_MODEL-DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

DUAL VIEW

Dual View is alleen beschikbaar als optie op Touch Pro. Het stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10,2" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

EXTRA INCONTROL-TECHNOLOGIEËN

HEAD-UP DISPLAY

Het optionele Head-Up Display (HUD) met lasertechnologie projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Informatie van Traffic Sign Recognition (indien beschikbaar), rijsnelheid, meldingen van navigatie en cruise control zijn duidelijk zichtbaar, zelfs in direct zonlicht. HUD minimaliseert de tijd die u naar het instrumentenpaneel hoeft te kijken.

Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.

IMAGE_WRAPPER_Audio_FP_17MY_105_GBL_desktop_1366x650.jpg

AUDIO

Breng uw muziek tot leven met een programma audiosystemen, inclusief een 380 watt Meridian™ audiosysteem* met 11 luidsprekers of het 825 watt Meridian™ Surround Sound audiosysteem* met 17 luidsprekers. Alle systemen garanderen dat iedereen aan boord zal genieten van een rijke en omhullende audiobeleving.

* Optie.

De F-PACE is de performance SUV die rijplezier combineert et praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.
** In bepaalde markten waar Navigation Pro is gemonteerd, moet u alle functies van Connect Pro kiezen. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.