De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DYNAMISCH ONTWERP

De F‑PACE is de nieuwste in een lange lijn prachtige, opwindende auto's. Zijn proporties zijn dynamisch, optimaliseren de aërodynamica en verbeteren de capaciteiten. De efficiënte 'teardrop'-vorm wordt geaccentueerd door een aflopende daklijn en benadrukt de assertieve houding van de auto.

VERBETERDE AËRODYNAMICA

De F‑PACE SVR biedt uitstekende aërodynamische prestaties, omdat de lucht over, onder en langs de auto wordt geleid. Daardoor wordt de 'lift' gereduceerd, de grip van de banden verbeterd en worden zowel de motor als de remmen effectief gekoeld. Het resultaat is een compromisloze handling, de mogelijkheid van grotere g-krachten in bochten en extra stabiliteit bij rijden met hoge snelheid.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

De aërodynamische prestaties zijn een belangrijk onderdeel van het carrosseriedesign van de F‑PACE, met een indrukwekkende Cw-waarde van slechts 0,34 als gevolg.1 Het resultaat is dat de F‑PACE werkelijk zo gestroomlijnd is als hij eruitziet. Bijzonder geavanceerde aërodynamica reduceert brandstofverbruik, CO2-emissies en windgeruis, terwijl deze ook bijdraagt aan de stabiliteit bij hoge snelheid en de zelfverzekerdheid van de bestuurder.

/

EXTERIEURDESIGN

EDITIONS

JAGUAR VELGEN

  • F‑PACE SVR LICHTMETALEN VELGEN

    Kies voor 21" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of 22" gesmede lichtmetalen velgen (optie) in Diamond Turned Finish of Gloss Black. 295 mm brede achterbanden zorgen voor extra grip en een beter bochtgedrag, en accentueren de sportieve eigenschappen van de F‑PACE SVR nog verder.

    Afgebeelde velg is de optionele 22" 5-Spoke 'Style 5081' in Diamond Turned Finish.

  • SPORTVELGEN

    De F‑PACE biedt een uitgebreide keuze uit lichtgewicht, aërodynamisch efficiënte lichtmetalen velgen in modellen van 18" tot 22" - de perfecte aanvulling op de dynamische uitstraling van de F‑PACE. Kies uw velgen met de configurator.

    Afgebeelde velg is de optionele 22" 9-Spoke 'Style 9006' in Grey & Diamond Turned Finish.

De F‑PACE is de performance SUV die rijplezier combineert met praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1Afhankelijk van de motor.
2Beschikbaarheid is afhankelijk van uitvoering. Afhankelijk van de uitvoering zijn halogeen- of Xenon-koplampen standaard.