Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Zijn krachtige, wendbare styling en sportieve karakter geven de F-PACE een unieke uitstraling. De F-PACE is visueel geïnspireerd door de Jaguar F-PACE en is de performance SUV met het DNA van een sportauto.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DYNAMISCH ONTWERP

De F-PACE is de nieuwste in een lange lijn prachtige, opwindende auto's. Zijn proporties zijn dynamisch, optimaliseren de aërodynamica en verbeteren de capaciteiten. De efficiënte 'teardrop'-vorm wordt geaccentueerd door een aflopende daklijn en benadrukt de assertieve houding van de auto.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

Aërodynamica is een essentiële eigenschap van de F‑PACE. De luchtweerstandscoëfficiënt bedraagt slechts 0,34*, waardoor de F‑PACE werkelijk zo gestroomlijnd is als hij eruitziet. Bijzonder geavanceerde aërodynamica reduceert brandstofverbruik, CO2-emissies en windgeruis, terwijl deze ook bijdraagt aan de stabiliteit bij hoge snelheid en het zelfvertrouwen van de bestuurder.

* Afhankelijk van de motor.

SPORTVELGEN

De F-PACE biedt een uitgebreide keuze uit lichtgewicht, aërodynamisch efficiënte lichtmetalen velgen in modellen van 18" tot 22" - de perfecte aanvulling op de dynamische uitstraling van de F-PACE. Kies uw velgen met de configurator.

De F-PACE is de performance SUV die rijplezier combineert et praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.