Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR - ACCESSOIRES

Wij hebben een programma accessoires ontwikkeld dat de capaciteiten, veelzijdigheid en individualiteit van uw F‑PACE verder versterkt.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Jaguar Gear - Accessoires stellen u in staat om uw F‑PACE te personaliseren in overeenstemming met uw smaak, uw lifestyle en uw interesses. Wij hebben de populairste accessoires gecombineerd in vier handige packs: Carbon Fibre, Exterior, Interior en Lifestyle. Bekijk ze eens en configureer daarna uw eigen F‑PACE of bekijk onze online accessoiresbrochure om het complete programma te bekijken.

FP_17MY_041_GBL-desktop-1366x600.jpg

CARBON FIBRE PACK

Versterk het performance-design van de F-PACE met hoogwaardige Carbon Fibre accessoires.

HET CARBON FIBRE PACK OMVAT:

Hoogwaardige Carbon Fibre buitenspiegelkappen en powervents voorspatborden.

CONFIGUREREN
FP_17MY_040_GBL-device_desktop-1366x600.jpg

EXTERIOR STYLING PACK

Geniet van nog meer aandacht met deze accessoires in Gloss Black, die zijn ontworpen om de sportieve stijl van uw F‑PACE te accentueren.

EXTERIOR STYLING PACK OMVAT:

Buitenspiegelkappen en powervents voorspatborden in Gloss Black.

CONFIGUREREN
FP_17MY_046_GBLandFP_17MY_002_GBL-device_desktop-1366x600.jpg

LIFESTYLE PACK

Zorg dat uw F-PACE net zo berekend is op het leven van alledag als u dat bent, met het Lifestyle Pack.

LIFESTYLE PACK OMVAT:

Haal meer uit uw F-PACE met dit pack. Dwarsdragers met Jaguar logo stellen u in staat om alles van bagage tot sportartikelen mee te nemen op het dak. Spatlappen voor en achter vormen een extra bescherming tegen vuil en steenslag. Voor het interieur bieden een rubber bagageruimtemat en rubber vloermatten een gemakkelijk schoon te maken bescherming tegen vuil en slijtage.

CONFIGUREREN
FP_17MY_019_RHD-desktop-1366x600.jpg

INTERIOR PACK

Verfraai het interieur van uw F-PACE met deze zorgvuldig vervaardigde Jaguar interieuraccessoires.

INTERIOR PACK OMVAT:

Voor bescherming van het interieur en een gevoel van extra luxe omvat dit pack premium vloermatten voor en achter en een premium bagageruimtemat. Aluminium schakelpaddles in Satin Chrome versterken de rijbeleving nog verder.

CONFIGUREREN

Selecteer de F-PACE uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw F-PACE. En wanneer u verder wilt gaan dan onze vier hier besproken packs, kunt u uw F--PACE natuurlijk ook verder personaliseren met individuele items uit ons uitgebreide online accessoiresoverzicht.