De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Jaguar Gear - Accessoires stellen u in staat om uw F‑PACE te personaliseren in overeenstemming met uw smaak, uw lifestyle en uw interesses. Wij hebben de populairste accessoires gecombineerd in vier handige packs: Carbon Fibre, Exterior, Interior en Lifestyle. Bekijk ze eens en configureer daarna uw eigen F‑PACE of bekijk onze online accessoiresbrochure om het complete programma te bekijken.

KIES UW JAGUAR GEAR

Geef uw F‑PACE een persoonlijk accent. Zoek de accessoires die passen bij uw lifestyle.

 • TREEPLANKEN

  Deze optie maakt in- en uitstappen gemakkelijker. Met 'JAGUAR' woordmerk, randen van gepolijst roestvaststaal en bovenzijde in rubber. Treeplanken vormen een fraaie aanvulling op het exterieurdesign van de F‑PACE.

 • ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

  Hoogglanzend gepolijste roestvrijstalen dorpelbeschermers vormen een perfecte aanvulling op het fraaie exterieurdesign van de auto. Montage van dorpelbeschermers kan van invloed zijn op de all-terrain capaciteiten van de auto.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  Slim en praktisch. De uitklapbare treeplanken maken in- en uitstappen gemakkelijker. Ze worden automatisch geactiveerd zodra u het portier opent.

 • GEPERSONALISEERDE DORPELLIJSTEN

  Elegante styling. Roestvaststalen dorpellijsten met verlichting voor beide portieren. U kunt ze personaliseren met een eigen tekst.

 • AFWERKING BAGAGERUIMTE

  Verfraait de bagageruimte en beschermt de dorpel bij in- en uitladen. Gemaakt van geborsteld roestvaststaal in Bright Finish.

 • PREMIUM VLOERMATTEN

  Luxueuze, zachte bagagevloermat in Ebony met Jaguar logo. Premium, hoogpolig tapijt met omboording in Nubuck-leder en contrasterende stiknaden in Dove.

 • PET CARE & ACCESS PACK

  Omvat alles wat u nodig hebt om uw trouwe viervoeter comfortabel mee te laten reizen. Uw huisdieren reizen volledig in stijl.1

 • FIETSDRAGER VOOR OP HET DAK

  Afsluitbare fietsdrager voor 1 fiets (maximaal 20 kg). Gemakkelijk op het dak te monteren. Montage van drie fietsdragers mogelijk.

 • BAGAGEBOX

  Ruime, afsluitbare dakkoffer met een inhoud van 410 liter. Afmetingen 175 x 82 x 45 cm. Dwarsdragers benodigd.

 • FIETSDRAGER MET VOORVORKMONTAGE

  Een eenvoudige en veilige bevestiging. Perfect voor lichtgewicht fietsen (maximaal 17 kg) en racefietsen. Montage van drie fietsdragers mogelijk.

 • SKI-/SNOWBOARDDRAGER

  Een veilig systeem voor het vervoer van wintersportuitrusting. Inclusief schuifrails voor gemakkelijk op het dak laden. Geschikt voor vier paar ski's of twee snowboards.

 • CLICK & GO-ACCESSOIRES

  Een multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij. Accessoires voor bijvoorbeeld de bevestiging van tablets of het ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes zijn apart verkrijgbaar. De Base is gemakkelijk afneembaar wanneer deze niet wordt gebruikt.

Selecteer de F‑PACE uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw F‑PACE. En wanneer u verder wilt gaan dan de vier hier besproken packs, kunt u uw F‑PACE natuurlijk verder personaliseren. Kijk bijvoorbeeld eens in onze online accessoires catalogus.

1Accessoires uit het Pet Care & Access Pack zijn apart verkrijgbaar.