MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepalen de 'look and feel' van elke uitvoering.

UITVOERINGEN

Elke uitvoering biedt specifieke extra uitrusting en exclusieve functies.

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

E-PACE R-DYNAMIC S

Prijs vanaf

€ 66.338

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

E-PACE R-DYNAMIC SE

Prijs vanaf

€ 70.048

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

E-PACE R-DYNAMIC HSE

Prijs vanaf

€ 73.176

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Neon effect shown in the forest

PLUG-IN HYBRID

Meer informatie over geëlektrificeerde modellen.

Wheel of the Jaguars E-PACE

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Motion shot of  E-pace from front

OVERZICHT

Prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag.

††Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

3Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

4Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

5Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, zorgt het systeem voor tegenstuur om uw auto veilig weg te leiden en zo een botsing te voorkomen.

 

De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.