NEW JAGUAR E‑PACE PLUG-IN HYBRID

Combineert de voordelen van een Plug-in Hybrid met het gebruiksgemak van Jaguar's compacte SUV.

E-PACE PLUG-IN HYBRID-PROGRAMMA

In de elektrische (EV) modus heeft de Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid een actieradius tot 59 km††‡, perfect voor stadsverkeer en korte dagelijkse ritten. Met een benzinemotor voor langere ritten en grotere afstanden is de E‑PACE Plug‑in Hybrid de ideale compacte SUV.

SPECIFICATIES E-PACE PLUG-IN HYBRID

LAADTIJD 0-80%
VANAF

30 minuten*

De E-PACE Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen, ook onderweg.

EMISSIES
VANAF

44l/100 km

Profiteer van lagere CO2-emissies met de E-PACE Plug-in Hybrid.

BRANDSTOFVERBRUIK
VANAF

2,0g/km

Haal meer uit uw reis dankzij het lage brandstofverbruik van de E-PACE Plug-in Hybrid.

EV-ACTIERADIUS
TOT

55km†‡

De elektrische (EV) modus is perfect voor uw korte ritten.

ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

De perfecte combinatie van een door sportauto's geïnspireerd design en de praktische functionaliteit van een compacte SUV. Een exterieur vol krachtige ontwerpdetails, met onderhuids efficiënte hybride technologie.

WAAROM KIEZEN VOOR DE E-PACE PLUG-IN HYBRID?

 • GEMAKKELIJK OPLADEN

  Of u nu op uw bestemming of onderweg wilt opladen, met de verschillende mogelijkheden kunt u overal terecht.
  • Een thuislader gebruiken
  • Een publieke laadpaal of DC-snellader* gebruiken

 • LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

  De Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid combineert een door een accu aangedreven elektromotor met een benzinemotor voor optimale efficiency.
  • De elektrische aandrijving verlaagt het totale brandstofverbruik

 • MINDER EMISSIES

  De E-PACE Plug-in Hybrid heeft indrukwekkend lage CO2-emissies, zonder uitlaatgassen in de elektrische (EV) modus, wat een aantal voordelen kan hebben.
  • Lagere CO2-emissies
  • Lagere BPM-belasting

BLIJF ONTDEKKEN

 • OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS 

  De Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid is perfect voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, dankzij de voor een PHEV grote elektrische actieradius en de verschillende beschikbare oplaadmogelijkheden.

 • WELKE JAGUAR E-PACE KIEST U?

  Een opwindende rijbeleving, eigentijds vakmanschap en praktische functionaliteit zijn standaard. Welke E‑PACE kiest u?

*Bij gebruik van een 50kW DC-snellader.


††Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


De officiële brandstofverbruikscijfers voor de E-PACE (exclusief PHEV) in I/100 km zijn: gecombineerd 6,0-9,0. WLTP CO2-emissies 158-204 g/km. PHEV in l/100 km: gecombineerd 2,0 WLTP CO2-emissies 44 g/km. De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, opties en accessoires.