UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
Steering wheel Interior closeup of E-Pace

JAGUAR E-PACE HOOGTEPUNTEN

PRESTATIES

Met een breed motorenprogramma en verbeterde rijdynamiek biedt de E‑PACE de perfecte balans tussen stijl en prestaties.

Jaguar E PACE plug-in hybrid

PLUG‑IN HYBRID

In de elektrische (EV) modus heeft de Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid (PHEV) een actieradius tot 62 km††, perfect voor stadsverkeer en korte dagelijkse ritten. Met een benzinemotor voor langere ritten en grotere afstanden is de E‑PACE Plug‑in Hybrid de ideale compacte SUV.

SPECIFICATIES E-PACE PLUG-IN HYBRID (ALLEEN ALS R-DYNAMIC)

LAADTIJD 0-80% VANAF

30 minuten*

De E-PACE Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen, ook onderweg.

BRANDSTOFVERBRUIK VANAF

1,4-1,6 l/100 km††

Haal meer uit uw reis dankzij het lage brandstofverbruik van de E-PACE Plug-in Hybrid.

EMISSIES VANAF

32-36 g/km††

Profiteer van lagere CO2-emissies met de E-PACE Plug-in Hybrid.

EV-ACTIERADIUS TOT

62-59 km††

De elektrische (EV) modus is perfect voor uw korte ritten.

Welke uitvoering u ook kiest, de E-PACE biedt talloze rijfuncties om elke rit te verbeteren.

 • Snow splashing behind a car speeding

  ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Voor optimale prestaties onder een grote variatie in rijomstandigheden, regelt het All Wheel Drive (AWD)systeem op intelligente wijze de verdeling van het aandrijfkoppel over de vóór en achteras. All Wheel Drive (AWD) optimaliseert de tractie, voor een nog dynamischer handling en grotere stabiliteit onder slechte weersomstandigheden en op lastige ondergrond. U geniet zo nog meer van het rijden.

 • Jaguar SUV running on a highway road

  RIJPRESTATIES

  Een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort – ontdek het opwindende rijplezier van deze Jaguar SUV. Dankzij een uitgebreid programma verbeterde motoren, inclusief hybride technologieën, is er altijd een motor die perfect bij u past.

 • Close motion capture of a car wheel

  DYNAMIEK EN COMFORT

  Adaptive Surface Response evalueert de omgevingsomstandigheden en herkent verschillen in de ondergrond. Het systeem past de motor- en reminstellingen aan om u maximale grip te bieden ─ voor een veilige en stabiele rijbeleving.

 • Water splashing from Car front wheel

  CONFIGURABLE DYNAMICS

  Om de verfijning, het comfort of de prestaties van de auto te verbeteren kunt u met de functie Configurable Dynamics de gaspedaalrespons, de transmissieschakelpunten, de besturing en de wielophanging van de Jaguar E-PACE configureren om deze af te stemmen op uw rijvoorkeuren.

TECHNOLOGIEËN

De intuïtieve technologieën van de E‑PACE – waaronder Pivi, ons infotainmentsysteem voor in de auto – zijn snel en gebruiksvriendelijk. Deze zorgen ervoor dat auto en bestuurder één worden en dat uw E-PACE altijd voor u klaar staat.

SIMPLICITY AS STANDARD

Tot de standaard kenmerken van Pivi Pro behoren:​

• 11,4" touchscreen
• Digitale radio (DAB+)
• Nieuw ontworpen interface​
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Met Pivi Pro4 wordt u in de auto begeleid door de nieuwste kunstmatige intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor volledig connected rijden.

INFORMATION AT A GLANCE

U kunt kiezen uit verschillende lay-outs, waaronder 3D-navigatie op volledig scherm, rij-informatie, of snel aflezen welk nummer wordt afgespeeld – allemaal op het nieuwe, 12,3" HD Interactive Driver Display.

Het Head-Up Display5 (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. U leest op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIAN AUDIO

Bij het Britse MeridianTM Audio draait alles om de muzikale beleving. Wij hebben het niet alleen over het verhogen van het volume. Het gaat meer over het intensiveren van diepteniveaus, helderheid en realisme van muziek door gebruik van een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Het resultaat is een audioplatform of het zogenaamde 'geluidsbeeld', dat perfect is voor het interieur van uw E-PACE. Kies uit de optionele MeridianTM of MeridianTM Surround Sound audiosystemen. ​

Interior with AI features loaded
Driver interactive display console
Interior Meridian Sound System Signature
Autoplay Stop
Keeps connected icon

BLIJF VERBONDEN

Het Online Pack met data-abonnement biedt nog meer connected services via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:

• Onbeperkt streamen van media6
• Online spraakherkenning
• Weerberichten

Wifi Enabled icon

WIFI

Kies WiFi Enabled met data-abonnement7 (optie) om de volgende functies te gebruiken:

• Media-streamingservices8 naar keuze
• Tot 20 GB data per maand
• Een via externe antenne geoptimaliseerde verbinding
• Mogelijkheid om meerdere apparaten te verbinden

Optional Nance Icon

LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2,5-FILTER

NanoeTM-ionisatietechnologie (optie) draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Als u de knop PURIFY in uw auto activeert, houdt het speciaal ontworpen filter fijne deeltjes uit de buitenlucht vast, zoals PM2,5 en luchtgedragen allergenen als stof en pollen.

Charging device icon

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Draadloos opladen van apparaten (optie) met signaalversterker van het telefoonsignaal maakt het mogelijk compatible smartphones op te laden zonder een snoertje of oplaadstation te hoeven gebruiken. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

FUNCTIONALITEIT EN VEILIGHEID

Welke uitvoering u ook kiest, de E-PACE biedt talloze rijfuncties om elke rit te verbeteren.

ClearSight interior rear view mirror

CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

De ClearSight-achteruitkijkspiegel biedt u volledig vrij zicht naar achteren. Deze moderne technologie streamt live video vanaf een achterwaarts gerichte camera op het dak van de E-PACE, zodat u altijd zicht hebt, ongeacht achterpassagiers of een tot aan het dak gevulde bagageruimte.

 • Interior Stowage space

  OPBERGRUIMTE

  Onder het sportieve uiterlijk van de E-PACE schuilt een grote bagageruimte en de meeste opbergruimte in zijn klasse. Dankzij het ruime dashboardkastje en de diepe opbergvakken in de voorportieren hebt u belangrijke zaken altijd onder handbereik. De grote bagageruimte biedt bovendien voldoende ruimte om alles wat u op reis nodig heeft, mee te nemen.

 • Double J blade signature DRLs

  PREMIUM LED-KOPLAMPEN

  Premium LED-koplampen zijn voorzien van dubbele 'J-blade’ signature-dagrijverlichting, zodat u ook overdag goed zichtbaar bent. Ze voegen ook een vleugje dynamiek toe aan uw rit, met standaard dynamische richtingaanwijzers vóór en achter.

 • Man carrying a luggage to trunk

  HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING

  Met de handsfree elektrische achterklepbediening krijgt u gemakkelijk toegang tot de bagageruimte, zonder de afstandsbediening of auto te hoeven aanraken. Een soepele voetbeweging onder de zijkanten van de achterbumper is voldoende om de achterklep te openen of te sluiten.

 • Optional Nance Icon

  BESTUURDERSONDERSTEUNING

  De Jaguar E‑PACE is uitgerust met bestuurdersondersteunende functies waarmee manoeuvreren en parkeren in de stad eenvoudiger en rijden op de snelweg nog plezieriger worden. Deze technologieën verbeteren uw rijbeleving door eventuele rijstress weg te helpen nemen.

CONFIGUREREN

Creëer uw eigen E-PACE met een keuze uit modellen, motoren en uitvoeringen.

PERSONALISEER UW JAGUAR E-PACE

Selecteer eerst het model, de motor en de uitvoering, voordat u uw auto personaliseert met een keuze uit lak-, wiel- en interieuropties.

BLIJF ONTDEKKEN

 • E-pace running on the daytime street

  KIES UW JAGUAR E-PACE

  Hier vindt u alle uitvoeringen van de Jaguar E-PACE, met een uitgebreide keuze uit fantastische designs, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

 • Car running on the street of a country

  SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

 • JAGUAR ACCESSOIRES

  Creëer een auto die echt bij uw lifestyle past door de E‑PACE te personaliseren met een reeks functionele opties en praktische Jaguar accessoires.

 • A lady looking outside of a car

  FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. E‑PACE staat synoniem voor verfijning, functionaliteit en zelfverzekerd rijgedrag.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'omstandigheden kunnen verschillen. CO2 emissie, brandstof/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


*Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

3Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

6Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

7Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op https://www.jaguar.nl/incontrol/incontrol-support/terms-and-conditions.html voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat bij deze functie hoort.

8Vereist verbinding met mobiel netwerk. Secure Tracker omvat een service-abonnement voor een beperkte periode van 12 maanden of langer, zoals door uw Jaguar dealer wordt aanbevolen, en kan na de aanloopperiode worden verlengd.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Jaguar geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies