Side Profile Interior Shot of E-PACE with driver in front seat.

FUNCTIONALITEIT EN VEILIGHEID

Ongeacht uw bestemming en wie of wat u ook wilt meenemen, de E‑PACE is ontworpen om u en uw passagiers altijd moeiteloos, comfortabel en vooral veilig te vervoeren.

Voor optimale veiligheid is de E‑PACE uitgerust met talrijke functies om u en uw passagiers te beschermen, maar ook om actief te helpen voorkomen dat er ongelukken gebeuren. De E‑PACE is uitgerust met verschillende bestuurderondersteunende systemen om het rijden nog gemakkelijker en veiliger te maken. Samen zijn deze systemen veel meer dan de som van hun delen.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Activity Key accessed via E-PACE bonnet.

  ACTIVITY KEY

  Met de Activity Key (optie) kunt u genieten van uw favoriete activiteiten en de autosleutel veilig in uw auto laten. Voor extra gebruiksgemak kunt u de Activity Key om uw pols dragen. De polsband is robuust en volledig waterdicht. Op deze manier kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Houd de Activity Key tegen de achterklep om de auto te vergrendelen of ontgrendelen en tegelijk de conventionele afstandsbediening uit of weer in te schakelen.

 • E-PACE Powered Gesture Tailgate.

  HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING1

  De handsfree elektrische achterklepbediening (optie) stelt de bestuurder in staat om de achterklep te openen, zonder de afstandsbediening of de achterklep aan te raken. Een voetbeweging onder de achterbumper, ook vanaf de zijkant, is voldoende om de achterklep te openen of te sluiten.

 • Picture of the rear of the Jaguar E-Pace showing off the large loadspace.

  NEEM ALLES MEE

  Dankzij een maximum breedte van 1,3 meter reizen grote voorwerpen gemakkelijk mee in de bagageruimte. Zelfs het meenemen van een ingeklapte wandelwagen in de E‑PACE is kinderspel. Met een bagageruimte met een inhoud tot 577 liter kunt u gemakkelijk twee middelgrote koffers en drie handbagagekoffers meenemen.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

 • E-PACE Emergency Braking.

  EMERGENCY BRAKING

  Indien het risico op een botsing wordt gedetecteerd, waarschuwt de E‑PACE met een geluidssignaal. Dit wordt gevolgd door visuele waarschuwingen. Indien de bestuurder niet ingrijpt, dan remt het systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren. Dit systeem omvat tevens een voetgangerssensor.

 • E-PACE Lane Keep Assist.

  LANE KEEPING ASSIST

  Lane Keeping Assist detecteert wanneer uw auto onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te komen en stuurt u subtiel terug.

 • E-PACE Driver Condition Monitor.

  DRIVER CONDITION MONITOR

  Detecteert wanneer u vermoeid begint te raken en waarschuwt u wanneer u beter een pauze kunt nemen.

 • E-PACE Cruise Control.

  CRUISE CONTROL EN SPEED LIMITER

  Met cruise control kunt u de actuele snelheid van de auto handhaven zonder dat het gaspedaal continu hoeft te worden ingetrapt, waardoor u minder snel vermoeid raakt. Met de Speed Limiter kunt u bovendien vooraf een maximumsnelheid instellen die de auto niet mag overschrijden.

 • E-PACE Front and Read Parking Aids.

  PARK DISTANCE CONTROL VOOR EN ACHTER

  Maakt manoeuvreren gemakkelijker en veiliger: sensoren in de voor‑ en achterbumper worden geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling selecteert. Terwijl u parkeert, geven het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

 • E-PACE 360 Surround Camera.

  360° SURROUND CAMERA2

  360° Surround Camera (optie) toont een 360° aanzicht van de directe omgeving van de auto op het touchscreen. Dit helpt bij verschillende manoeuvres; van het parkeren langs een stoeprand tot het manoeuvreren in krappe situaties en op onoverzichtelijke kruisingen.

 • E-PACE Blind Spot Assist.

  BLIND SPOT ASSIST

  Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden. Het systeem zorgt tevens voor nauwkeurig berekend tegenstuur en leidt zo uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan.

E-PACE Matrix LED Headlights.

MARTIX LED‑KOPLAMPEN

Matrix LED‑koplampen (optie) maken Adaptive Driving Beam (ADB) en Adaptive Front Lighting (AFL) mogelijk. Door het splitsen van het grootlicht in onmerkbaar dunne verticale stroken, maximaliseert IHBA het aantal grootlicht‑secties rondom tegemoetkomend verkeer voor ultiem zicht, en werpt het een schaduw voor tegemoetkomend verkeer om verblinding te voorkomen en zo de veiligheid te optimaliseren. Richtingaanwijzers met animatie zorgen dat andere weggebruikers eerder begrijpen welke richting u op wilt gaan.

VOETGANGERSAIRBAG

In het geval van een aanrijding activeren sensoren in de voorbumper een verborgen airbag onder de achterzijde van de motorkap. Hierdoor wordt de motorkap omhoog geduwd en wordt een airbag geactiveerd om voetgangers of fietsers te beschermen tegen contact met de voorruit.

E-PACE Safety Airbags deployment.

DRIVER ASSISTANCE PACKS

 • E-PACE Adaptive Cruise Control With Queue Assist.

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET QUEUE ASSIST

  Wanneer de voorligger snelheid mindert, reduceert de Adaptive Cruise Control automatisch de snelheid van de E‑PACE om een veilige afstand aan te houden. Zodra de weg voor de auto weer vrij is, hervat de E‑PACE de eerder door de bestuurder ingestelde snelheid. Indien de voorligger stopt, brengt de Queue Assist‑functie de E‑PACE soepel tot stilstand. Zodra het verkeer weer gaat rijden, is kort intrappen van het gaspedaal voldoende om de E‑PACE weer in beweging te brengen en de voorligger opnieuw te laten volgen.

 • E-PACE Blind Spot Assist.

  BLIND SPOT ASSIST

  Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden. Het systeem zorgt tevens voor nauwkeurig berekend tegenstuur en leidt zo uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan.

 • E-PACE High Speed Emergency Braking.

  HIGH‑SPEED EMERGENCY BRAKING

  High‑speed Emergency Braking detecteert wanneer gevaar bestaat van een frontale botsing met een ander voertuig en toont een 'frontale botsing'‑signaal als advies aan de bestuurder om te remmen. Als de bestuurder niet reageert, activeert het systeem automatisch de remmen om de botssnelheid te reduceren.

 • E-PACE Rear Traffic Monitor.

  REAR TRAFFIC MONITOR

  Rear Traffic Monitor waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Dit is vooral handig wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

 • E-PACE Park Assist.

  PARK ASSIST

  Park Assist maakt parkeren parallel aan en dwars op de rijbaan heel eenvoudig door de auto in en uit een passende ruimte te sturen. U hoeft alleen de juiste versnelling te kiezen en de snelheid van de auto te regelen via gas‑ en rempedaal. Park Assist manoeuvreert u ook weer uit een parkeerplek parallel aan de rijbaan, waarmee parkeren minder lastig wordt. Afbeeldingen en meldingen leiden u door deze manoeuvres.

 • E-PACE 360 parking aid.

  360° PARKING AID

  Onze 360o Park Distance Control geeft u extra zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen. Wanneer Reverse is geselecteerd, worden sensoren rondom de auto automatisch geactiveerd of kunnen handmatig worden geactiveerd en verschijnt een afbeelding van het bovenaanzicht van de auto op het touchscreen. Terwijl u parkeert, geven het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

1Standaard op HSE. Alleen beschikbaar i.c.m. Keyless Entry (optie).
2Alleen i.c.m. elektrisch inklapbare en automatisch dimmende buitenspiegels (optie).
3Standaard op HSE of beschikbaar als individuele optie. Alleen i.c.m. elektrisch inklapbare en automatisch dimmende buitenspiegels (optie). Alleen i.c.m. automatische transmissie.
4Standaard op SE en HSE of beschikbaar als optie.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben