Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FUNCTIONALITEIT EN VEILIGHEID

Ongeacht uw bestemming en wie of wat u ook wilt meenemen, de E‑PACE is ontworpen om u en uw passagiers altijd moeiteloos, comfortabel en vooral veilig te vervoeren.

E PACE Practicality and Safety for safe journeys

Voor optimale veiligheid is de E‑PACE uitgerust met talrijke functies om u en uw passagiers te beschermen, maar ook om actief te helpen voorkomen dat er ongelukken gebeuren. De E‑PACE is uitgerust met verschillende bestuurderondersteunende systemen om het rijden nog gemakkelijker en veiliger te maken. Samen zijn deze systemen veel meer dan de som van hun delen.

Play Video

ACTIVITY KEY

Met de Activity Key (optie) kunt u genieten van uw favoriete activiteiten en de autosleutel veilig in uw auto laten. Voor extra gebruiksgemak kunt u de Activity Key om uw pols dragen. De polsband is robuust en volledig waterdicht. Op deze manier kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Houd de Activity Key tegen de achterklep om de auto te vergrendelen of ontgrendelen en tegelijk de conventionele afstandsbediening uit of weer in te schakelen.

De afbeelding toont de E-PACE First Edition. Het 12,3” Interactive Driver Display is niet beschikbaar op dit model. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING*

De handsfree elektrische achterklepbediening stelt de bestuurder in staat om de achterklep vanaf het trottoir te openen, zonder de afstandsbediening of de achterklep aan te raken. Een soepele voetbeweging onder de achterbumper is voldoende om de achterklep te openen of te sluiten.

* Alleen beschikbaar i.c.m. de optie Keyless Entry.

De afbeelding toont de E-PACE First Edition. Het 12,3” Interactive Driver Display is niet beschikbaar op dit model. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

NEEM ALLES MEE

Dankzij een maximum breedte van 1,3 meter reizen grote voorwerpen gemakkelijk mee in de bagageruimte. Zelfs het meenemen van een ingeklapte wandelwagen in de E‑PACE is kinderspel. Met een bagageruimte met een inhoud tot 577 liter kunt u gemakkelijk twee middelgrote koffers en drie handbagagekoffers meenemen.

De afbeelding toont de E-PACE First Edition. Het 12,3” Interactive Driver Display is niet beschikbaar op dit model. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

EMERGENCY BRAKING

Indien het risico op een botsing wordt gedetecteerd, waarschuwt de E‑PACE met een geluidssignaal. Dit wordt gevolgd door visuele waarschuwingen. Indien de bestuurder niet ingrijpt, dan remt het systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren. Dit systeem omvat tevens een voetgangerssensor.

LANE KEEPING ASSIST

Merkt wanneer de auto onbedoeld buiten de eigen rijstrook dreigt te komen en stuurt u rustig weer terug.

DRIVER CONDITION MONITORING

Detecteert wanneer u vermoeid begint te raken en waarschuwt u wanneer u beter een pauze kunt nemen.

CRUISE CONTROL EN SPEED LIMITER

Met cruise control kunt u de actuele snelheid van de auto handhaven zonder dat het gaspedaal continu hoeft te worden ingetrapt, waardoor u minder snel vermoeid raakt. Met de Speed Limiter kunt u bovendien vooraf een maximumsnelheid instellen die de auto niet mag overschrijden.

PARK DISTANCE CONTROL (PDC) VOOR EN ACHTER

Maakt manoeuvreren gemakkelijker en veiliger: sensoren in de voor- en achterbumper worden geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling selecteert. Terwijl u parkeert, geven het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

360° SURROUND CAMERA*

Op het touchscreen ziet u een 360° aanzicht van de directe omgeving van de auto. Dit helpt bij verschillende manoeuvres, van het parkeren langs een stoeprand tot het gemakkelijker manoeuvreren in krappe plekken en op kruisingen.

* Optie.

E PACE Matrix LED headlights enable Intelligent High Beam Assist and Adaptive Front Lighting

MATRIX LED-KOPLAMPEN

De optionele matrix LED-koplampen maken Intelligent High Beam Assist (IHBA) en Adaptive Front Lighting (AFL) mogelijk. Door het splitsen van het grootlicht in onmerkbaar dunne verticale stroken, maximaliseert IHBA het aantal grootlicht-secties rondom tegemoetkomend verkeer voor ultiem zicht, en werpt het een schaduw voor tegemoetkomend verkeer om verblinding te voorkomen en zo de veiligheid te optimaliseren. Richtingaanwijzers met animatie zorgen dat andere weggebruikers eerder begrijpen welke richting u op wilt gaan.

Jaguar E PACE Pedestrian Airbag deployment

VOETGANGERSAIRBAG

In het geval van een aanrijding activeren sensoren in de voorbumper een verborgen airbag onder de achterzijde van de motorkap. Hierdoor wordt de motorkap omhoog geduwd en wordt een airbag geactiveerd om voetgangers of fietsers te beschermen tegen contact met de voorruit.

DRIVER ASSISTANCE PACKS

ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET QUEUE ASSIST

Wanneer de voorligger snelheid mindert, reduceert de Adaptive Cruise Control automatisch de snelheid van de E‑PACE om een veilige afstand aan te houden. Zodra de weg voor de auto weer vrij is, hervat de E‑PACE de eerder door de bestuurder ingestelde snelheid. Indien de voorligger stopt, brengt de Queue Assist-functie de E‑PACE soepel tot stilstand. Zodra het verkeer weer gaat rijden, is kort intrappen van het gaspedaal voldoende om de E‑PACE weer in beweging te brengen en de voorligger opnieuw te laten volgen.

HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

High-Speed Emergency Braking kan letsel en schade helpen voorkomen door automatisch te remmen als een botsing onvermijdelijk is.

BLIND SPOT ASSIST3

Blind Spot Assist waarschuwt u voor voertuigen in uw dode hoek en voor voertuigen die snel van achteren naderen. Als u richting aangeeft in de richting van het obstakel, gaat het waarschuwingslampje knipperen om het potentiële gevaar extra onder de aandacht te brengen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, dan leidt dit systeem uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan.

REAR TRAFFIC MONITOR

Rear Traffic Monitor waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Dit is vooral handig wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

PARK ASSIST

Park Assist maakt parkeren parallel aan en dwars op de rijbaan heel eenvoudig door de auto in en uit een passende ruimte te sturen. U hoeft alleen de juiste versnelling te kiezen en de snelheid van de auto te regelen via gas- en rempedaal. Park Assist manoeuvreert u ook weer uit een parkeerplek parallel aan de rijbaan, waarmee parkeren minder lastig wordt. Afbeeldingen en meldingen leiden u door deze manoeuvres.

360° PARK DISTANCE CONTROL

Onze 360ᵒ Park Distance Control geeft u extra zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen. Wanneer Reverse is geselecteerd, worden sensoren rondom de auto automatisch geactiveerd of kunnen handmatig worden geactiveerd en verschijnt een afbeelding van het bovenaanzicht van de auto op het touchscreen. Terwijl u parkeert, geven het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

1Onderdeel van de SE en HSE Specification Packs of als optie. Alleen i.c.m. elektrisch inklapbare en automatisch dimmende buitenspiegels (optie). Alleen i.c.m. automatische transmissie. 2Onderdeel van de S, SE en HSE Specification Packs of als optie. 3Alleen i.c.m. elektrisch inklapbare en automatisch dimmende buitenspiegels (optie).