View of E-PACE Panoramic Roof from rear seats.

INTERIEUR

Eigentijds, stijlvol en prachtig uitgevoerd: het interieur van de E‑PACE is helemaal Jaguar en biedt de beste opbergruimte in zijn klasse.

In de E‑PACE is elk onderdeel zorgvuldig ontwikkeld, met als doel een verfijnde en tastbare beleving. De cockpit is rondom de bestuurder ontworpen en de SportShift transmissiekeuzehendel bevindt zich direct onder handbereik. De stijlvolle achteruitkijkspiegel heeft een frameloos ontwerp.

Jaguar E-PACE Interior Design.
E-Pace front seat interior

UITVOERINGEN

Jaguar E-PACE Chequered Flag Interior Design.

DE NEW E‑PACE CHEQUERED FLAG

Bijzonder hoogwaardige materialen en prachtige finishing touches creëren de perfecte ambiance in de E‑PACE Chequered Flag De bestuurder staat centraal in een interieur dat zich onderscheidt door stoelbekleding in generf leder in Ebony met exclusieve stiknaden in Flame Red.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • E-PACE deep centre console with removable cupholders.

  ALLES PAST IN DEZE AUTO

  De E‑PACE biedt de beste opbergruimte in zijn klasse. De diepe middenconsole met uitneembare bekerhouders is geschikt voor het opbergen van kleinere tablets of vier liggende flesjes van 75 cl. De vorm van de twee diepe opbergvakken in de voorportieren is berekend op een grote variatie aan voorwerpen, zoals telefoons, blikjes of een 1,5 liter fles mineraalwater.

 • Close up of E-PACE Gear shift with ambient lighting setting activated.

  CONFIGUREERBARE AMBIANCEVERLICHTING

  De configureerbare ambianceverlichting (optie) creëert een rijk visueel effect en een uitnodigende, ontspannende ambiance voor bestuurder en passagiers. Het systeem accentueert unieke details van het interieurdesign met zachte verlichting en biedt de keuze uit tien verschillende lichtkleuren.

 • Exclusive Jaguar and cub design hidden in the corner of the front windscreen.

  DETAILS MAKEN HET VERSCHIL

  Het zijn de kleine designdetails die de E‑PACE zijn unieke karakter geven, zoals het exclusieve design van een Jaguar met welpje dat in de hoek van de voorruit is verstopt. Ook in het opbergvak tussen de voorstoelen en onder de middenconsole vindt u een subtiele Jaguar print.

 • Collection of premium materials and textures.

  PERSONALISERING

  Maak een keuze uit een collectie hoogwaardige materialen en structuren, uitgevoerd in een breed palet aan prachtige kleurencombinaties. Gebruik deze keuzevrijheid om de E‑PACE van uw dromen te creëren.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.