Close up of Red E-PACE wheel on road.

RIJPRESTATIES

Met verbeterde rijdynamiek en meer raffinement wordt elke rit in de E‑PACE nog plezieriger.

De E‑PACE biedt een gebalanceerd en alert bochtgedrag, en reageert snel en nauwkeurig op uw stuurcommando's.

RIJTECHNOLOGIE

 • Bird eye view of E-PACE being driven across curved road by the sea.

  JAGUAR RIJGEDRAG EN HANDLING

  De wielophanging van de E‑PACE is ontwikkeld voor het bieden van een wendbare en verfijnde rijdynamiek. Aluminium onderstelcomponenten met grotere stijfheid worden gebruikt om de prestaties van de wielophanging te verbeteren. De E‑PACE heeft een volledig onafhankelijke wielophanging met multi‑link design achter om het rijcomfort te verbeteren.

 • Side shot of red E-PACE driven through wet city road.

  ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Voor optimale prestaties onder een grote variatie in rijomstandigheden, regelt het All Wheel Drive (AWD)‑systeem op intelligente wijze de verdeling van het aandrijfkoppel over de voor‑ en achteras. Het aandrijfkoppel wordt evenwichtig verdeeld over beide assen om de beschikbare grip van alle vier de banden volledig te benutten.

 • Overhead view of White E-PACE manouvering around a curve road with active driveline infographics.

  ACTIVE DRIVELINE1

  Voor extra wendbaarheid optimaliseert Active Driveline de tractie en biedt het de rijeigenschappen van achterwielaandrijving. Het systeem kan tot 100 procent van het aandrijfkoppel van de achteras naar een van beide achterwielen sturen, afhankelijk van de beschikbare grip.

  De afbeelding toont de E‑PACE S in Borasco Grey. Sommige beschreven functies kunnen optioneel zijn en afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

 • Jaguar E-Pace driving off road through forest.

  ALL SURFACE PROGRESS CONTROL2

  All Surface Progress Control (ASPC) zorgt voor meer zelfvertrouwen tijdens rijden onder gladde omstandigheden. Het is een cruise control voor lage snelheid, die de afstemming van de E‑PACE optimaliseert voor rijden op ondergrond met weinig grip, ongeacht de weersomstandigheden, zodat u zich volledig kunt concentreren op het sturen.

MOTOREN EN TRANSMISSIES

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning zijn er verschillende Ingenium‑motoren beschikbaar voor de Jaguar E‑PACE. De negentraps automatische transmissie van de E‑PACE reageert snel en soepel, zodat u altijd in de optimale versnelling rijdt, met minimaal brandstofverbruik en maximale acceleraties als resultaat. Voor een nog actievere rijstijl en een nog lager brandstofverbruik kiest u voor de handgeschakelde zesversnellingsbak.

Jaguar Ingenium Engine Cap.

INGENIUM‑FAMILIE

Onze compleet van aluminium gemaakte Ingenium‑motoren onderscheiden zich door een lage inwendige wrijving, een zeer stijf motorblok en twee balansassen voor lage trillingsniveaus en daarmee voor zeer soepele prestaties. Alle motoren zijn uitgerust met Stop/Start‑technologie en Smart Regenerative Charging, dat de accu oplaadt terwijl de bestuurder gas terugneemt of afremt. Zo wordt kinetische bewegingsenergie teruggewonnen en brandstof bespaard, vooral in stadsverkeer.

Ingenium Petrol.

BENZINEMOTOR

In de Ingenium‑benzinemotoren van de E‑PACE worden baanbrekende innovaties toegepast, zoals het Continuous Inlet Variable Valve Lift‑systeem, voor een verbetering van alle prestatie‑aspecten, een lager brandstofverbruik en minder CO2‑emissies

Ingenium Diesel Engine.

NIEUWE DIESELMOTOR

Voor soepele prestaties bij dagelijkse gebruiksomstandigheden is de aluminium Ingenium‑dieselmotor met lage inwendige wrijving van de E‑PACE uitgerust met geavanceerde turbotechnologie voor een hoog koppel over het gehele toerenbereik en een gelijkmatige, progressieve respons zonder vertraging.

Jaguar Logo on E-PACE Gloss Black Grille.

ELEKTRISCH, BENZINE OF NIEUWE EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer, met vaak starten en stoppen, of langere ritten maakt op de snelweg, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

RIJDYNAMIEK

 • E-PACE configurable dynamics system displayed on screen.

  CONFIGURABLE DYNAMICS3

  Om het raffinement, het comfort of de prestaties van de auto te verbeteren kunt u met de functie Configurable Dynamics (optie) de gaspedaalrespons, de transmissieschakelpunten, de besturing en de wielophanging van de E‑PACE configureren om deze af te stemmen op uw rijvoorkeuren.

 • Close up of E-PACE wheel driven on road.

  ADAPTIVE DYNAMICS4

  Het Adaptive Dynamics‑systeem (optie) biedt de optimale balans tussen nauwkeurige dynamiek en soepel rijcomfort door de wielposities en carrosseriebewegingen continu te evalueren. De elektronisch gestuurde schokdempers passen 100 keer per seconde de afstemming van de wielophanging aan om te allen tijde de optimale balans tussen comfort, raffinement en wendbaarheid te bieden.

 • Close up of E-PACE drive control switch.

  JAGUARDRIVE CONTROL

  Voor een rijbeleving op maat kunt u met JaguarDrive Control kiezen uit de programma's Comfort, Eco, Dynamic of Regen/IJs/Sneeuw, elk met iets andere parameters voor stuurgedrag en gaspedaalrespons.

 • Close up shot of E-PACE Manual Gear Shift.

  HANDGESCHAKELDE OF AUTOMATISCHE TRANSMISSIES

  De negentraps automatische transmissie van de E‑PACE reageert bijzonder snel en is soepel en efficiënt – snelle schakelhandelingen maken moeiteloze acceleraties en inhaalmanoeuvres mogelijk. Voor een nog actievere rijstijl en nog lager brandstofverbruik biedt de zeer geavanceerde en lichtgewicht zesversnellingsbak korte, soepele schakelwegen.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

1Alleen i.c.m. D240‑ en P300‑motoren.
2Alleen i.c.m. automatische transmissie.
3Niet i.c.m. D150 of handgeschakelde versnellingsbak.
4Niet i.c.m. D150, handgeschakelde versnellingsbak of 17" lichtmetalen velgen.