Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u en uw E‑PACE verbinden met de buitenwereld en die u een scala aan informatie en entertainment bieden.

Play Video

De geïntegreerde technologieën van InControl zijn intuïtief en geavanceerd om ervoor te zorgen dat iedereen maximaal van zijn reis kan genieten. Het 10" Touch Pro-touchscreen in de middenconsole ondersteunt swipe- en pinch-bewegingen en biedt rijke audiovisuele entertainmentfuncties.

Jaguar Incontrol Touch Pro

TOUCH PRO

Om de beleving in de auto te verbeteren, biedt Touch Pro tot 4 persoonlijke startschermen, korte reactietijden en spraakbediening. Voor het interactieve zijpaneel kunt u verschillende schermen kiezen. Zo kan bijvoorbeeld het hoofdgedeelte van het scherm worden gebruikt voor navigatie, terwijl met het zijpaneel de telefoonfuncties kunnen worden bediend. Met swipe-bewegingen omhoog en omlaag kunt u tussen de verschillende panelen schakelen.

INCONTROL PACKS

CONNECT PRO PACK

Touch Pro kan worden uitgebreid met het Connect Pro Pack (optie). Dit omvat de functies 4G WiFi-hotspot en Pro Services. Het is ontworpen om uw rijbeleving en uw beleving buiten de auto te verbeteren en zorgt dat u en uw passagiers nog meer van het rijden kunnen genieten en verbonden kunnen blijven met de buitenwereld.

SMARTPHONE PACK

Het Smartphone Pack (optie), met Jaguar InControl Apps-technologie, maakt het mogelijk om voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw Apple of Android smartphone te gebruiken vanaf het touchscreen van de E‑PACE, inclusief uw contacten, agenda en muziekspeler. U kunt ook apps van derden downloaden, die een uitgebreid programma diensten bieden. Sluit uw smartphone eenvoudig aan via een USB-kabel.

REMOTE

Remote biedt informatie over uw auto en stelt u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Deze service omvat Optimised Assistance dat uw locatie en diagnosegegevens verzendt naar de hulpdienst in geval van pech, en SOS Emergency Call. Met de Jaguar InControl Remote-app kunt u ook op afstand het brandstofniveau controleren en zelfs uw auto terugvinden op een drukke parkeerplaats.

SECURE TRACKER*

Indien iemand inbreekt in uw auto of deze illegaal verplaatst, waarschuwt Secure Tracker u en de meldkamer automatisch, waardoor het lokaliseren en terughalen van uw auto gemakkelijker en sneller wordt gemaakt. Zelfs wanneer de auto is gestolen met uw eigen sleutels, kunt u de meldkamer alarmeren via de Secure Tracker Smartphone App.

* Alleen beschikbaar i.c.m. Remote

Play Video

HEAD-UP DISPLAY

Het Head-Up Display (HUD) (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

De afbeelding toont de E-PACE First Edition. Het 12,3” Interactive Driver Display is niet beschikbaar op dit model. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

Optional 12.3 high-definition Interactive Driver Display to project driving information

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

De E‑PACE kan als optie worden uitgerust met een 12,3" high-definition Interactive Driver Display. Dit biedt de bestuurder niet alleen nog meer informatie, maar speelt ook een rol bij infotainment en connectivity. Het systeem kan een enorme hoeveelheid voor het rijden belangrijke informatie tonen, maar ook data voor entertainment en actieve veiligheid, inclusief navigatie, telefoon en media.

Meridian Surround Sound System speakers with Trifield technology for audio clarity

MERIDIANTM AUDIOSYSTEEM

Breng uw muziek tot leven met twee optionele audiosystemen van de Britse audiospecialist Meridian. Kies voor de uitzonderlijke klankdefinitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen van het Meridian audiosysteem. Of kies voor het fantastische Meridian Surround Sound audiosysteem met Trifield™-technologie en geniet van dezelfde volle en heldere klanken als bij een live optreden.

ONTDEK MERIDIAN AUDIO

IGUIDE

De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw I-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Download voor iOS Download voor Android

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

† Trifield en het 'three fields' logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd. †† Meridian is het geregistreerde handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

* Beschikbare functies van InControl zijn afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Raadpleeg een Jaguar dealer voor de meest actuele en marktspecifieke informatie.