Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

De Jaguar E‑PACE oogt onmiskenbaar sportief, met zijn krachtige honingraat-grille, geflankeerd door LED-koplampen met signature 'J-Blade' dagrijverlichting.

Play Video

De afbeelding toont de E-PACE First Edition. Het 12,3” Interactive Driver Display is niet beschikbaar op dit model. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

Het zijaanzicht van de E‑PACE toont een vloeiende daklijn die naadloos overgaat in de achterspoiler boven de schuin aflopende achterruit. De sportieve uitstraling van de E‑PACE wordt verder versterkt met 21" lichtmetalen velgen* (optie). De LED-achterlichten geven de auto 's nachts een markante uitstraling

* Beschikbaar vanaf April 2018.

Jaguar Grey E PACE Model
Jaguar E PACE R-Dynamic Exterior
Jaguar E PACE optional fixed panoramic glass roof

GLAZEN PANORAMADAK

Kies een vast glazen panoramadak (optie) om het gevoel van licht en ruimte in het interieur van uw E‑PACE nog verder te versterken. Het betrekt de inzittenden nog meer bij de buitenwereld en verschaft hen een fantastisch uitzicht naar boven.

Jaguar E PACE all round exterior LED lighting

LED-KOPLAMPEN

De uitstraling van de E‑PACE wordt versterkt door LED-koplampen en -achterlichten. LED-lampen zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en reduceren brandstofverbruik omdat ze minder energie gebruiken. Matrix LED-koplampen (optie) bieden richtingaanwijzers met animatie, waardoor andere weggebruikers eerder begrijpen welke richting u op wilt gaan.

E PACE contemporary and dynamic Wheel designs

21" LICHTMETALEN VELGEN*

Om het sportieve karakter van de E‑PACE nog sterker te benadrukken is een uitgebreid programma lichtmetalen velgen beschikbaar. Maak een keuze uit een uitgebreid programma eigentijdse en dynamische designs, in maten tot 21"*.

* Beschikbaar vanaf April 2018.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.