Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

Welkom bij de E‑PACE Circle

Win een VIP-reis voor twee personen naar de Frankfurt Motor Show, waar u een van de eersten kunt zijn die oog in oog komt te staan met onze eerste compacte SUV.

JAGUAR E-PACE CIRCLE

Inspirerend design. Opwindend rijgedrag. Word nu lid en wees een van de eersten die Jaguar’s New E-PACE gaat ontdekken, bekijken en beleven.

ONTDEK DE NEW JAGUAR E-PACE IN FRANKFURT

De New Jaguar E-PACE staat in de startblokken. Onze allereerste compacte SUV zal in september dit jaar voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd op een opwindende locatie: de 67e Internationale Automobil Ausstellung van Frankfurt. Jaguar biedt u en een partner de kans om een VIP-reis naar Frankfurt te winnen, waar u de gelegenheid krijgt om de auto te ontdekken voor zijn officiële introductie in Nederland.

Het tweedaagse programma (11-12 september 2017) omvat een stijlvolle receptie en diner in het Palais Thurn & Taxis. Hier kunnen onze gasten voor het eerst kennismaken met de New Jaguar E-PACE en vertelt een van Jaguar’s designers meer over het design van de auto en natuurlijk over de auto zelf. De volgende dag omvat het programma een bezoek aan de Frankfurt Motor Show, inclusief een exclusieve rondleiding. Verder omvat de prijs de vluchten naar en van Frankfurt en verblijf in het 25hours Hotel The Goldman in Frankfurt.

Doe nu mee en maak kans om deel te nemen aan deze onbetaalbare én onvergetelijke belevenis!

DOE NU MEE

NEW JAGUAR E-PACE SPRINGT NAAR WERELDRECORD

NEW JAGUAR E-PACE SPRINGT NAAR WERELDRECORD

De New Jaguar E-PACE heeft tijdens zijn wereldpremière een officieel GUINNESS WORLD RECORDS™ gezet. De compacte performance SUV sprong in de recordboeken met een 15,3 meter lange sprong, compleet met een 270 graden kurketrekker-vormige ‘barrel roll’. Word nu lid van de E-PACE Circle voor het laatste nieuws, meer opwindende verhalen en speciale aanbiedingen