Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

BELEEF CORSICA MET DE NEW JAGUAR E-PACE

De new Jaguar E-PACE biedt een unieke combinatie van design, wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. U kunt dit als een van de eersten beleven.

Op het adembenemende eiland Corsica, bekend om haar glinsterende zee en kronkelende kustweggetjes, zal een kleine groep gasten deelnemen aan een opwindend driedaags programma (2 tot en met 4 februari 2018) met Jaguar’s nieuwste model. Door lid te worden van de E-PACE Circle, maakt u kans om deel uit te maken van deze once-in-a-lifetime ervaring. Een retourvlucht van en naar Corsica, alle maaltijden en twee overnachtingen in een vijfsterren hotel zijn allemaal onderdeel van de prijs.

Meld u nu aan om kans te maken op deelname.

JAGUAR E-PACE CIRCLE

Inspirerend design. Opwindend rijgedrag. Word nu lid en wees een van de eersten die Jaguar’s New E-PACE gaat ontdekken, bekijken en beleven.

NEW JAGUAR E-PACE SPRINGT NAAR WERELDRECORD

NEW JAGUAR E-PACE SPRINGT NAAR WERELDRECORD

De New Jaguar E-PACE heeft tijdens zijn wereldpremière een officieel GUINNESS WORLD RECORDS™ gezet. De compacte performance SUV sprong in de recordboeken met een 15,3 meter lange sprong, compleet met een 270 graden kurketrekker-vormige ‘barrel roll’. Word nu lid van de E-PACE Circle voor het laatste nieuws, meer opwindende verhalen en speciale aanbiedingen