Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

OPTIES EN JAGUAR GEAR

Met de uitzonderlijk ruime keuze uit opties en Jaguar Gear accessoires kunt u de fraaiste E‑PACE ter wereld creëren. Uw eigen E‑PACE.

E PACE exceptional collection of options and Jaguar Gear

Kies de juiste Gear voor uw E‑PACE. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende opties en Jaguar Gear accessoires om de uitstraling van uw auto compleet te maken, van speciale opbergmogelijkheden en Premium vloermatten tot hoogwaardige lichtmetalen velgen en sportieve exterieuraccessoires.

EXTERIEUR OPTIEPACKS

Jaguar E PACE Gloss Black grille side vents and window surrounds

HET BLACK PACK

Met het Black Pack (optie) geeft u uw auto nog meer karakter. Het omvat de grille, powervents en raamlijsten in Gloss Black.

HET BLACK PACK

Met het Black Pack (optie) geeft u uw auto nog meer karakter. Het omvat de grille, powervents en raamlijsten in Gloss Black.

INTERIEUR OPTIEPACKS

Jaguar E PACE add warmth to winter with heated steering wheel windscreen washer jets

COLD CLIMATE PACK

Het Cold Climate Pack (optie) biedt aangename extra warmte in de winter en omvat verwarmde hogedruk ruitensproeiers, verwarmbare voorruit en met Softgrain leder bekleed stuurwiel met verwarmbare stuurwielrand.

COLD CLIMATE PACK

Het Cold Climate Pack (optie) biedt aangename extra warmte in de winter en omvat verwarmde hogedruk ruitensproeiers, verwarmbare voorruit en met Softgrain leder bekleed stuurwiel met verwarmbare stuurwielrand.

KIES UW JAGUAR GEAR

White E PACE driving whilst towing a jet ski on road next to beach

Geef uw E‑PACE een persoonlijk accent. Zoek de accessoires die passen bij uw lifestyle.

TREEPLANKEN

Treeplanken maken in-/uitstappen en toegang tot het dak gemakkelijker. Design met 'JAGUAR' woordmerk, randen van gepolijst roestvaststaal en bovenzijde in rubber. Treeplanken vormen een fraaie aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

Gepolijste roestvrijstalen dorpelbeschermers vormen een perfecte aanvulling op het fraaie exterieurdesign van de auto.

POWERVENTS IN CARBON FIBRE

Hoogwaardige powervents in Carbon Fibre verschaffen de auto een high-performance uitstraling.

DORPELLIJSTEN MET VERLICHTING EN INDIVIDUELE TEKST

Elegante roestvaststalen dorpellijsten voor beide voorportieren. Lichten op zodra een van de portieren wordt geopend. Geaccentueerd door zachte verlichting in Phosphor Blue. Met de mogelijkheid om een eigen tekst te specificeren, met keuze uit verschillende lettertypes.

SPORTPEDALEN

Gemaakt van roestvaststaal en rubber. De pedaalkappen worden over de bestaande pedalen aangebracht en zorgen voor een eigentijdse en sportieve uitstraling.

PREMIUM MATTEN

Luxueuze, op maat gemaakte vloermatten voorin van 2.050 g/m2 tapijt met Jaguar logo in reliëf en randafwerking in Nubuck-leder. De premium matten vormen een fraaie finishing touch van het interieur.

DWARSDRAGERS (ROOF RAILS VEREIST)

Met de dwarsdragers kunt u een scala aan dakdrageraccessoires gebruiken. De dwarsdragers van de E‑PACE worden bevestigd op de af-fabriek gemonteerde roof rails met een uniek mechanisme voor snelmontage/-demontage, zodat u de dwarsdragers eenvoudig en zonder gereedschap kunt bevestigen en verwijderen.

FIETSDRAGER

Afsluitbare fietsdrager voor 1 fiets. Gemakkelijk te monteren. Montage van drie fietsdragers mogelijk op dwarsdragers.

SPORTBOX

Ruime, afsluitbare dakkoffer met een inhoud van 320 liter, ontworpen voor sportuitrusting, afmetingen 206 x 84 x 34 cm.

CLICK AND PLAY

Click and Play is een afneembare tablethouder. In uitvoeringen voor diverse tablets beschikbaar. Eenvoudig in verschillende standen te zetten voor extra comfort en entertainment voor de achterpassagiers.

CLICK AND HANG

Afneembare kledinghanger, waarover overhemden of jasjes kunnen worden gehangen, zodat ze kreukvrij meereizen. Is ook voorzien van een geïntegreerde haak, zodat de kledinghanger ook buiten de auto kan worden gebruikt.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.