• DHL

  DHL heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van motorsportlogistiek en ongeëvenaard leiderschap in het bieden van duurzame oplossingen, waardoor de bestaande samenwerking met Jaguar Land Rover werd uitgebreid met de Jaguar I-PACE eTROPHY-serie. Als medeoprichter en Global Logistics Partner, is DHL verantwoordelijk voor de logistiek en het transport van de eTROPHY-raceauto's, garages en technische en oplaadapparatuur. De uitgebreide samenwerking bouwt voort op de 23-jarige relatie tussen DHL en Jaguar Land Rover in de productie en het transport van auto's naar klanten over de hele wereld. DHL is het eerste internationale logistiekbedrijf dat zich heeft verplicht tot nul emissies in 2050.

 • MICHELIN

  Al meer dan 125 jaar heeft de autosport bijgedragen aan de belangrijkste doelstelling van Michelin om mobiliteit mogelijk te maken. Sinds de oprichting heeft het bedrijf geïnnoveerd met bekroonde technologieën. Deze zijn ten goede gekomen van productiemodellen.

  Een uniek voorbeeld van de manier waarop Michelin zich voorbereidt op de mobiliteit van morgen is de toewijding van de onderneming aan voor productiemodellen relevante autosport, zoals het ABB FIA Formula E-kampioenschap, in samenwerking met partners van formaat, inclusief Jaguar Racing.

  Michelin is er ook trots op dat het de exclusieve leverancier is voor de Jaguar I-PACE eTROPHY. Hierdoor kan Michelin de prestaties en energiezuinigheid van zijn banden voor elektrische auto's perfectioneren.

 • ABB

  ABB is een toonaangevende technologische leider op het gebied van elektriciteitsnetten, elektrificatieproducten, industriële automatisering en robotica & motion, en bedient wereldwijd klanten in nutsbedrijven, industrie en transport & infrastructuur.

  ABB bouwt voort op een historie van innovatie die meer dan 130 jaar beslaat en werkt aan de toekomst van industriële digitalisering met twee duidelijke waardevoorstellen: elektriciteit transporteren van elke energiecentrale naar elk stopcontact, en industrieën automatiseren, van natuurlijke hulpbronnen tot eindproducten.

  Als titelpartner van het ABB FIA Formule E-kampioenschap, het volledig elektrische internationale racekampioenschap, verlegt ABB de grenzen van e-mobility om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

  ABB's rol als officiële laadpartner voor de Jaguar I-PACE eTROPHY-serie vormt een natuurlijke aanvulling op deze samenwerking.

 • ONE ALL SPORTS

  Autosport is een mix van snelheid, sensatie en stijl. One All Sports beschikt over meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van sportkleding en -accessoires, en heeft de afgelopen jaren een uitstekende, premium merchandise geproduceerd voor de racewereld, zowel op het circuit als daarbuiten. Ze zijn de pick-and-pack-experts op het gebied van e-commerce en beschikken ook over een collectie exclusieve producten die alleen via One All Sports kunnen worden gekocht.

  One All Sports is er bijzonder trots op leverancier te zijn van Panasonic Jaguar Racing voor het komende zesde seizoen van het ABB FIA Formule E-kampioenschap en het tweede seizoen van de Jaguar I-PACE eTROPHY-serie vormt een natuurlijke aanvulling op deze samenwerking.

 • ALPINESTARS

  Met meer dan vijf decennia aan baanbrekende veiligheid en prestaties in de autosportwereld, is Alpinestars al 55 jaar aanwezig in de hoogste regionen van de autosport. En 's werelds belangrijkste leverancier van schoeisel, kleding en persoonlijke bescherming voor de autosport, heeft zijn pijlen duidelijk op de toekomst gericht.

  Innovatie wordt voortgezet door middel van technologische onderzoek, design en ontwikkeling, met geavanceerde faciliteiten in de VS en Europa, van waaruit een wereldwijd ontwikkelingsprogramma voor autosport wordt aangestuurd. Hiermee is Alpinestars een speler van wereldformaat in elke grote autosportklasse. Producten die zorgen voor comfort en ventilatie in de stressvolle ambiance van de cockpit, vermoeiing van de coureur reduceren en concentratie bevorderen.

  Eén doel. Eén visie.

 • SABELT

  Sabelt is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van autostoelen, veiligheidsgordels, autosportproducten, voor raceactiviteiten en speciale toepassingen, waaronder systemen voor het vastzetten van bagage. De kwaliteit van Sabelt-producten is het resultaat van intensieve R&D- en interne dynamische tests (ECE & FIA), waarmee wij de hoogste niveaus van prestaties en veiligheid kunnen bereiken.

  Sabelt voorziet de auto's van de Jaguar I-PACE eTROPHY-serie het hele seizoen van GT-625-stoelen (homologatienummer 8862) met speciale zijwangen, stuurwielen, hoogwaardige veiligheidsgordels met aluminium spanningsregelaars en raamnetten voor hoofdbescherming.