HET JAGUAR I-PACE eTROPHY KAMPIOENSCHAP

Welkom bij 's werelds eerste volledig elektrische internationale raceserie voor productieauto's.

In 2016 was Jaguar de eerste fabrikant van premium auto's die deelnam aan het FIA Formule E-kampioenschap. En nu schrijven wij opnieuw geschiedenis met 's werelds eerste raceklasse voor volledig elektrische productiemodellen. De Jaguar I-PACE eTROPHY-serie is de belangrijkste raceklasse in het voorprogramma van het ABB FIA Formule E-kampioenschap en versterkt onze toewijding aan elektrische auto's.

MAXIMAAL 20 I-PACES. 10 RACES.
1 WINNAAR.

Met maximaal 20 Jaguar I-PACE SV-raceauto's, gebaseerd op het productiemodel, wordt de strijd aangegaan. Het zal dus afhangen van de rijvaardigheid van de coureur en de tactiek van het team wie wordt gekroond tot kampioen. Met tien races in de mooiste steden ter wereld is de Jaguar I-PACE eTROPHY-serie een enerverend hoofdstuk in onze onverschrokken vooruitgang.

"WIJ SCHRIJVEN HIER GESCHIEDENIS. WIJ RACEN IN 'S WERELDS EERSTE RACEKLASSE VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE PRODUCTIEMODELLEN. IN DE GESCHIEDENISBOEKEN VAN DE AUTOSPORT ZAL IK VERMELD STAAN ALS DE EERSTE KAMPIOEN"

Sergio Jimenez

SV

Gebouwd door het team van Jaguar Land Rover SV, bieden deze volledig elektrische I-PACE raceauto's enorme prestaties.

  • MERCHANDISE

    U hoeft geen coureur te zijn om zich in de teamkleuren te hullen. Neem een kijkje in onze webshop en vind het perfecte geschenk voor uzelf of een ander.

  • ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

    Opwindend om in te rijden en met connectivity als nooit tevoren, De I-PACE is de ultieme, elektrische performance-SUV.

  • JAGUAR RACING

    Jaguars en autosport zijn altijd al nauw verbonden geweest. Onze nieuwe generatie elektrische auto's vormt daarop geen uitzondering.