Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FANBOOST

FANBOOST

id06_JDX_FE_GET_INVOLVED__desktop_1366x768_jpg

Alle Formule E-teams gebruiken dezelfde carrosserie en accu, om oneerlijk voordeel te voorkomen. Bij elke race ligt de nadruk op de vaardigheden van de coureurs en het verkrijgen van vermogen in combinatie met een zo lang mogelijke accuduur. Een coureur kan echter profiteren van enkele voordelen. Eén daarvan is FanBoost. De drie coureurs met de meeste FanBoost-stemmen krijgen een aanzienlijke vermogenstoename, die zij gedurende 5 seconden in de tweede helft van de race kunnen gebruiken. Fans kunnen maximaal vier keer per dag hun stem uitbrengen in de 6 dagen voorafgaand aan en tot 6 minuten na de start van elke race.MITCH EVANS

"Met FanBoost nemen de fans als het ware plaats naast de coureur in de cockpit. Met uw stem kunt u mij op het moment dat ik dat het meeste nodig heb, nét dat beetje extra geven waardoor ik de koppositie kan bereiken. Het extra vermogen dat via FanBoost wordt gegenereerd, kan niet alleen de uitslag van de race bepalen, maar zelfs doorslaggevend zijn voor het gehele kampioenschap. Stem op Mitch! #FanBoost #MitchEvans”

FANBOOSTNELSON PIQUET JR.

"Met zo'n sterk deelnemersveld bij elke race hebben de coureurs elk voordeel, groot en klein, hard nodig. Het beschikken over een FanBoost kan je nét dat voordeel geven wanneer je het zo hard nodig hebt. Het mooiste ervan is dat als een coureur een goede race rijdt, de fans delen in de trots, omdat zij daarbij hebben geholpen. Dit betekent een nieuwe dimensie in het aanmoedigen van je favoriet. Stem op Nelson! #FanBoost #NelsonPiquetJr"

FANBOOST

VOLG ONS

Voor exclusieve toegang tot het team, de auto's en de actie, volg ons via de onderstaande links.

VOLG ONS

Voor exclusieve toegang tot het team, de auto's en de actie, volg ons via de onderstaande links.

SHARED_JDX_FE-Follow_Us-Desktop_1366x768_jpg