Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

HET KAMPIOENSCHAP

HET KAMPIOENSCHAP

SEIZOEN 2017/2018

2017/18: na een geweldig debuutseizoen richt het team zijn aandacht nu op het vierde Formule E-seizoen, dat in december in Hongkong van start gaat. Met nieuwe steden in de racekalender en de onthulling van de nieuwe I-TYPE 2, belooft Jaguar's tweede racejaar nog beter te worden dan het eerste.

AANSTAANDE EVENEMENTEN

HONGKONG, 02-12-2017

In seizoen 4 keert de Formule E terug in Hongkong voor een spannende strijd in de straten van de stad. Met de nieuwe I-TYPE2 en de nieuwe coureur Nelson Piquet Jr. is het team klaar om te presteren onder hoogspanning.

HONGKONG, 03-12-2017

Met op de achtergrond de indrukwekkende skyline van Hongkong mogen de coureurs zich bewijzen op een circuit met 10 bochten, waaronder 2 hairpins, en een van de langste rechte stukken van het seizoen waar snelheden tot 225 km/h worden bereikt.

MARRAKESH, 13-01-2018

Het team reist af naar Marokko met maar één doel: winnen. Dit is een van de langste raceafstanden van het seizoen, dus het team moet geconcentreerd blijven en de pitstrategie zorgvuldig plannen.

SANTIAGO, 03-02-2018

Deze locatie mag dan nieuw zijn in de Formule E, het doel van het team blijft hetzelfde. Winnen. Met drie rechte stukken waar vol gas kan worden gereden, moeten coureur en auto naadloos samenwerken om als winnaar uit de strijd te komen.

MEXICO-STAD, 03-03-2018

Op meer dan 2.500 m boven zeeniveau is dit het hoogstgelegen circuit van de Formule E, en een van de hoogste racelocaties ter wereld. In seizoen 3 werd Mitch hier 4e, dus de ijle lucht leek hem goed te liggen. In seizoen 4 hoopt hij dit resultaat te verbeteren

SAO PAULO, 17-03-2018

De E-Prix van Sao Paulo is een andere nieuwe aanvulling op de Formule E-kalender. In het thuisland van Nelson, op het Sambódromo do Anhembi waar de jaarlijkse carnavalsfestiviteiten worden gehouden, hoopt het team te laten zien waartoe het in staat is

ROME, 14-04-2018

Met een lengte van 2,85 km is dit het op één na langste circuit waar het team dit seizoen gaat racen. Met 21 bochten worden alle coureurs tot het uiterste gedreven in deze eerste volledig elektrische formulerace op een stratencircuit in Italië ooit.

PARIJS, 28-04-2018

Vorig seizoen waren alle tribuneplaatsen uitverkocht en haalde het team zijn derde puntenfinish op rij rond het historische Les Invalides-complex. De lat ligt dus hoog voor beide coureurs.

BERLIN, 19-05-2018

Tijdens seizoen 3 verdiende Mitch Jaguar's eerste trofee: de VISA Fastest Lap Award. Hij gaat dit weekend ongetwijfeld weer voor succes.

ZURICH, 10-06-2018

Het team arriveert in Zurich voor de eerste circuitrace in Zwitserland sinds de Zwitserse Grand Prix in 1954.

NEW YORK CITY, 14-07-2018

Panasonic Jaguar Racing hielp in seizoen 3 geschiedenis schrijven tijdens de eerste elektrische straatrace in de vijf stadsdelen van New York City. Het was tevens de terugkeer van het team in Noord-Amerika.

NEW YORK CITY, 15-07-2018

Het circuit ligt in de aan het water gelegen wijk Red Hook in Brooklyn en biedt een schitterend uitzicht op de iconische skyline van Manhattan en het Vrijheidsbeeld.

MONTREAL, 28-07-2018

Het laatste raceweekend van het seizoen is de Hydro-Québec Montréal E-Prix. Het circuit wordt door sommige coureurs beschreven als het meest uitdagende waarop wordt gereden. Op dit circuit met blinde bochten en hoogteverschillen zal de coureur die het beste zijn concentratie kan vasthouden als winnaar uit de strijd komen.

MONTREAL, 29-07-2018

Tijdens de laatste race van het FIA Formule E-seizoen zal het team alles op alles zetten om een podiumplaats te verdienen en het seizoen in stijl af te sluiten.

VOLG ONS

Voor exclusieve toegang tot het team, de auto's en de actie, volg ons via de onderstaande links.

VOLG ONS

Voor exclusieve toegang tot het team, de auto's en de actie, volg ons via de onderstaande links.