Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INFOTAINMENT

ONTDEK INFOTAINMENT

InControl is het connected car-systeem van Jaguar dat u en uw auto met de wereld verbindt. InControl brengt u het nieuwste op het gebied van naadloze en intuïtieve connectiviteit, van gesprekken, media en navigatie tot klimaatregeling, instellingen voor de bestuurder en toegang op afstand via uw smartphone.

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Jaguar ooit heeft aangeboden. Het is vanaf de herfst van 2015 beschikbaar voor bepaalde modellen, en het responsieve multi-touchscreen ondersteunt veeg- en knijpbewegingen en biedt onze meest uitgebreide audio-visuele entertainment ooit. Om de ervaring nog verder te verrijken, is er ook een beginscherm dat volledig naar voorkeur kan worden ingesteld en een natuurlijke spraakbediening die ondersteuning biedt voor opdrachten als 'Meer van dit' bij het kiezen van tracks. 10GB van de solid-state drive (SSD) is toegewezen voor mediaopslag en om Gracenote-albumafbeeldingen te kunnen weergeven.

Lees meer over InControl Touch Pro

INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het nieuwe standaard multimediasysteem dat beschikbaar is op de XE, XF, F-TYPE en F-PACE, en beschikt over een touchscreen van 8 inch dat intuïtief bediend kan worden met aanraken en vegen. Het systeem beschikt over een innovatief navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en gesproken aanwijzingen. Er is een naadloze connectiviteit met telefoons, alsook bediening van klimaatregeling, entertainment en voertuigsystemen naar uw voorkeur. InControl Touch is de hub voor veel actieve veiligheidsfuncties en extra opties.

Lees meer over InControl Touch

INCONTROL TOUCH PLUS

InControl Touch Plus geeft u volledige controle over uw reis, van klimaat tot navigatie en over iPod of MP3-speler, met details als playlists en muziek per artiest, album of genre. Speel muziek van AM/FM- of digitale radio (DAB+), van CD, van bestanden op de hard disk of van een externe bron, zoals een iPod. Vergroot uw luisterplezier nog verder met de keuze uit fantastische Meridian™ audiosystemen. U kunt ook telefoongesprekken aannemen of iemand opbellen via het touchscreen of de toetsen op het stuurwiel.

Lees meer over InControl Touch Plus

DE FUNCTIES VAN INCONTROL GEBRUIKEN

KAARTUPDATES

Zorg dat uw navigatiesysteem up-to-date is door de nieuwste kaartupdates te downloaden.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

U kunt onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl hier lezen.