Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL TOUCH

ONTDEK INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het krachtige nieuwe multimedia- en navigatiesysteem van Jaguar met een 8 inch touchscreen met intuïtieve bediening door middel van aanraken en vegen.

INCONTROL TOUCH

FUNCTIONALITEIT

Het scherm van InControl Touch heeft een duidelijke en snel reagerende grafische interface die de belangrijke functies van de wagen snel en eenvoudig laat bedienen met aanrakingen en veegbewegingen. Het is de centrale plek voor alles rond navigatie, muziek, telefoon, klimaatregeling en veiligheidssystemen. Om afleiding nog meer te beperken, laat InControl Touch zich ook handenvrij bedienen met de stem. Met InControl Touch is connectiviteit en entertainment dus nooit verder weg dan een aanraking met de vingertoppen of een gesproken commando. Download de InControl Touch Simulator-app en ontdek hoe het systeem werkt.

Download de InControl Touch Simulator

NAVIGATIE

Het InControl Touch navigatiesysteem maakt het plannen van reizen en volgen van routes gemakkelijk dankzij uitgebreide aanwijzingen, junction view en 3D-kaarten. Voer uw bestemming in met een paar tikken op het touchscreen of geef een gesproken commando. Het systeem laat u vervolgens de snelste of meest economische route kiezen. Zodra u onderweg bent, maakt live verkeersinformatie adviezen over alternatieve routes mogelijk indien er sprake is van oponthoud op uw oorspronkelijke route.

TELEFOON EN CONNECTIVITY

Bluetooth® mobiele telefoon-integratie stelt u in staat om uw telefoon te koppelen aan het touchscreen voor bediening en weergave, inclusief gesprekken maken en aannemen, contacten kiezen, SMS-functie en audiostreaming van muziek op uw telefoon. Het is simpel, eenvoudig en draadloos. Telefoonfuncties stellen u in staat gesprekken in de wacht te zetten, de microfoon uit te schakelen en gesprekken te combineren voor gemakkelijke conference calls. En met gesproken commando's houdt u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg.

Bekijk geschikte apparaten

ENTERTAINMENT - MUZIEK ONDERWEG

InControl Touch is de hub voor al uw entertainment in de auto. Naast de krachtige analoge of digitale DAB+-tuner* kunt u persoonlijke audiobronnen aansluiten, via Bluetooth of USB, om deze vanaf het touchscreen te bedienen. De hoogwaardige luidsprekers bieden een fantastische audiokwaliteit.

  * Optie.

VEILIGHEID

Het touchscreen vormt ook de interface voor de geavanceerde veiligheidsfuncties en -systemen van uw Jaguar. Het toont het beeld van de achteruitrijcamera, inclusief hulplijnen en naderingssymbolen in combinatie met geluidssignalen. Het is tevens de hub voor Jaguar's Reverse Traffic Detection, waarmee u veilig achteruit kunt rijden uit onoverzichtelijke parkeerplekken.

INCONTROL TOUCH FAQS

We hebben de belangrijkste informatie over de functies en werking van InControl Touch verzameld om u verdere begeleiding te bieden voor uw Jaguar InControl-systeem.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.