Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INCONTROL TOUCH PRO

ONTDEK INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Jaguar ooit heeft aangeboden. Het is ontworpen om rijden veiliger, comfortabeler en plezieriger te maken.

INCONTROL TOUCH PRO

ROUTE EN BESTEMMING PLANNEN

Met behulp van de Jaguar routeplanner-app op uw smartphone kunt u van tevoren bestemmingen plannen die u wilt bezoeken op vakantie of voor zaken, en ze vervolgens naar uw auto synchroniseren zodat ze geselecteerd kunnen worden.

ROUTE VAN DEUR TOT DEUR

Zodra u hebt geparkeerd, schakelt InControl Touch Pro over naar uw Jaguar routeplanner-app om u te helpen met het openbaar vervoer of te voet op uw eindbestemming te komen.

NAVIGATIEHULPMIDDELEN INCONTROL TOUCH PRO

INTUÏTIEVE DIRECTE INTERACTIE EN SPRAAKBEDIENING

Met het zeer responsieve multi-touchdisplay van InControl Touch Pro kunt u bewegingen als aanraken, vegen en knijpen om te zoomen gebruiken om intuïtief uw kaarten, media en instellingen te regelen. Ook beschikt het systeem over intelligente spraakherkenning, zodat u eenvoudig taken kunt uitvoeren zonder uw aandacht van de weg te halen. Voorbeelden zijn 'Speel de Beatles af' of 'Bel naar huis'.

AANPASSING

U kunt de beginschermen naar uw voorkeur instellen. U kunt met meer dan 60 snelkoppelingen en widgets het systeem aanpassen rond de functies die u het meeste gebruikt om het meeste uit uw reis te halen.

MERIDIAN HI-FI IN DE AUTO

Geniet van hoogwaardige audio met Meridian audiosystemen. Er is technologie als de Dynamische volumeregeling geïntegreerd om automatisch ongewenste geluiden weg te filteren in de balans. Het 380W-systeem biedt een uitzonderlijke definitie, met kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bas. Of doe een upgrade naar het nog krachtigere 825W-systeem met Meridian Trifield-technologie voor het allerbeste in audio van wereldklasse, waar u ook zit.

ENTERTAINMENT VOOR ALLE INZITTENDEN

Rear Seat Entertainment* voor InControl Touch Pro beschikt over twee LCD-schermen, een draadloze afstandsbediening en twee Whitefire draadloze hoofdtelefoons met Surround Sound. Passagiers kunnen muziek en films afspelen, de huidige locatie en de geschatte aankomsttijd bekijken, en zoeken naar mogelijke bestemmingen. Deze kunnen vervolgens naar het display van de bestuurder worden gestuurd voor navigatie.

*De hierboven beschreven functies kunnen optioneel zijn en per land verschillen.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.