Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INCONTROL TOUCH PLUS

ONTDEK INCONTROL TOUCH PLUS

InControl Touch Plus kan worden gecombineerd met alle Meridian sound systems, zodat u uw entertainment-beleving nog verder kunt vergroten.

INCONTROL TOUCH PLUS

InControl Touch Plus, alleen beschikbaar op de F-TYPE, biedt volledige controle van uw reis, van climate control tot navigatie en muziek, met uitgebreide playlist-informatie en opslag van muziek en video's. Vergroot uw luisterbeleving nog verder met de keuze uit uitzonderlijke Meridian™ Sound Systems en voorkom dat achterpassagiers zich vervelen met Rear Seat Entertainment. Het InControl Touch Plus-display ondersteunt ook Dual View, zodat uw voorpassagier naar een film kan kijken, terwijl u tegelijkertijd naar uw bestemming navigeert.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.