WI-FI HOTSPOT

WiFi-hotspot biedt een 3G- of 4G-WiFi-hotspot in uw Jaguar, waarmee inzittenden tot wel 8 apparaten kunnen verbinden met internet.*

Jaguar XJ Running on a Road with Wifi Illustration

Met WiFi-hotspot blijft u altijd verbonden. U en uw passagiers kunnen via een in de auto ingebouwde krachtige 4G-hotspot verbinding maken met internet. Er kunnen tot acht apparaten worden aangesloten om onderweg contact te houden met uw werk, privéleven en entertainment buiten de auto.

De betrouwbaarheid van de internetverbinding wordt verhoogd door via de krachtige externe antenne van uw Jaguar verbinding te maken met het lokale 4G-netwerk, in plaats van via een smartphone.

Plaats een data-only-SIM-kaart in de kaartlezer van uw Jaguar en schakel via het touchscreen de WiFi-hotspot in. Via een dakantenne wordt vervolgens door het lokale mobiele 4G-netwerk een datasignaal beschikbaar gesteld. Dit zorgt voor een sterkere dataverbinding, omdat het ‘blokkeereffect’ wordt gereduceerd dat van oudsher verbonden is met de metalen constructie van een auto.

Zodra de 4G-hotspot actief is, kunt u uw smartphone of tablet via de verbindingsfuncties van het apparaat met de hotspot verbinden.

Voor hulp bij het instellen van uw WiFi-hotspot kunt u terecht bij uw dealer.

Afhankelijk van de mobiele serviceprovider en het soort mobiele abonnement kunt u de data gebruiken van het abonnement dat u al hebt. Sommige providers bieden abonnementen met twee SIM-kaarten, de extra SIM-kaart kunt u gebruiken voor uw WiFi-hotspot. Dit betekent dat uw WiFi-hotspot en uw mobiele telefoon de data via hetzelfde abonnement gebruiken en u één rekening ontvangt.

WiFi-hotspot kan alleen worden geïnstalleerd in Jaguars met Connect of Connect Pro.

• Touch en Touch Pro vereisen een 3FF-SIM-kaart (micro-SIM-kaart)

* 4G is momenteel alleen beschikbaar voor de F-TYPE. WiFi-hotspot biedt een 3G WiFi-hotspot voor alle overige modellen.
 

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.