PRO SERVICES

Touch Pro, gecombineerd met Pro Services, biedt een aantal handige functies die u helpen gemakkelijk uw bestemming te bereiken:

Interior of a XJ model shown
  • Vermijd files met live real-time verkeersinformatie
  • Navigeer met Door-to-Door Routing vanaf het moment dat u de deur uitloopt tot u uw bestemming bereikt
  • Vind snel en gemakkelijk interessante plaatsen met Online Search van Lonely Planet en andere populaire reisgidsen
  • Bekijk waar u naartoe gaat aan de hand van satellietbeelden
  • Breng uw contacten automatisch op de hoogte van uw verwachtte aankomsttijd met behulp van de functie Verwachte aankomsttijd delen.
Jaguar Infotainment Navigation System

Pro Services biedt alles van real-time verkeersinformatie tot deur-tot-deur-navigatie die verdergaat op uw smartphone.

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE
Real-time verkeersinformatie maakt gebruik van miljoenen live gegevensfeeds om u de meest nauwkeurige verkeersinformatie te geven op weg naar uw bestemming. Met betere verkeersinformatie kunt u uw reis efficiënter dan ooit plannen, opnieuw berekenen en voltooien.

DOOR-TO-DOOR ROUTING
Met de Routeplanner-app kunt u van deur tot deur navigeren. Stel uw bestemming in met uw smartphone. U wordt naar uw auto geleid en uw auto zal de navigatie vervolgens overnemen. Zodra u hebt geparkeerd, wordt de navigatie overgenomen door uw smartphone. Deze zal de laatste aanwijzingen voor het openbaar vervoer of voor de route te voet naar uw bestemming geven.

CLOUD SYNC
Al uw routes worden automatisch gesynchroniseerd in het InControl Touch Pro-navigatiesysteem van de auto, de Routeplanner-app op uw smartphone en de Routeplanner-website.

ONLINE SEARCH
U kunt zoeken naar bezienswaardigheden in uw omgeving, waar u zich ook bevindt. Het systeem neemt contact op met bronnen om u informatie, afbeeldingen en beoordelingen te geven. Ga hier direct naartoe of deel ze met anderen, rechtstreeks vanaf de console.

SATELLIETWEERGAVE
Het kan soms handig zijn om uw omgeving van bovenaf te bekijken. Met Connect Pro kunt u met één tik op het touchscreen omschakelen naar satellietweergave.

ONLINE ROUTING
Het systeem kiest continu uw optimale route, door onderweg naar uw bestemming de verkeerssituatie en verkeersinformatie te evalueren, en rekening te houden met de gebruikelijke verkeerspatronen voor het tijdstip.

SHARE ETA
Deel uw route en verwachte aankomsttijd met vrienden en familie. Als u later bent dan verwacht, brengt Touch Pro uw vrienden en familie automatisch op de hoogte door namens u updates te sturen via SMS of e-mail.

PARKING SERVICE
Wanneer u uw bestemming nadert, kan Connect Pro u tonen waar u kunt parkeren. Druk eenvoudig op de gewenste parkeerplaats en het navigatiesysteem wijzigt automatisch de bestemming.

BRANDSTOFPRIJZENSERVICE
Wanneer u wilt tanken, geeft Connect Pro niet alleen de tankstations op uw route weer, maar kunt u hiermee ook brandstofprijzen vergelijken zodat u de kosten laag kunt houden.

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.