INCONTROL APPS

InControl Apps bestaat uit interactieve apps. Hiermee hebt u toegang tot mediastreaming, de cloud en op locatie gebaseerde diensten, enz. - via de USB-poort.

  • - Uw entertainment is verzekerd met een keuze uit meer dan 45.000 gratis audioboeken

ENTERTAINMENT

tablet or Apple TV wearable.

MYTUNER PRO

U hebt meer dan 30.000 radiostations en 1 miljoen podcasts uit 120 landen binnen handbereik, van sport tot nieuws, muziek en nog veel meer. Zoek stations en podcasts op land/stad en genre, creëer uw lijst met favorieten en luister thuis of in het buitenland, in uw auto, op uw smartphone, tablet of Apple TV/draagbaar apparaat.

Stitcher allows you to listen to your favourite news

STITCHER

Stitcher stelt u in staat om te luisteren naar uw favoriete on-demand nieuws, comedy, sport en talk shows. Ontdek het beste van NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam, Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab en meer dan 20.000 shows, podcasts en live stations.

Download or stream an audiobook

AUDIOBOOKS

Download of stream een audioboek uit onze bibliotheek van meer dan 45.000 gratis audioboeken waaronder bestsellers, persberichten en klassiekers in elk genre.

REIZEN EN GEBRUIKSGEMAK

The Shell Motorist app

SHELL

De app Shell Motorist biedt u de mogelijkheid om sneller en gemakkelijker te betalen met de mobiele betalingsservice Fill Up & Go. De functie Station Locator leidt u naar het dichtstbijzijnde tankstation en zorgt ervoor dat u snel voor uw brandstof kunt betalen zonder in de rij te hoeven staan in de shop; betalen gaat via Apple Pay of PayPal. Geef eenvoudig aan hoeveel u wilt uitgeven en bevestig het pompnummer. Vervolgens kunt u tanken en verder rijden.

ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

De app Weather for Life biedt u de best mogelijke weersinformatie voor elke locatie met Superior AccuracyTM. Met een handsfree beeld van de huidige weersomstandigheden, uurlijkse voorspellingen, weeralarmen en een MinuteCast®-overzicht kunt u veilig en vertrouwd op weg, zonder afleiding.

Memo is the first voice recording app

VOICE MEMO

Memo is de eerste spraakrecorder die speciaal is ontworpen voor al die momenten in de auto waarop u uw gedachten wilt vastleggen. De app kan opnames synchroniseren met Dropbox of Google DriveTM en u kunt tags aanbrengen om opnamen snel te filteren.±

Familonet answers the question

FAMILONET

Familonet geeft in een oogwenk antwoord op de vraag “waar bent u nu?”. Het is een gratis app die uw locatie verstuurt naar familie, vrienden en andere kleine groepen, zodat u gemakkelijk in contact blijft met de mensen in uw leven.

Genius Maps is a premium GPS

GENIUS MAPS

Genius Maps is een hoogwaardige GPS-navigatiefunctie voor iPhones en Android-telefoons. Alle kaarten zijn opgeslagen op uw apparaat. Er worden dus geen roamingkosten berekend en uw batterij gaat langer mee. De uitgebreide functies van Genius Maps zijn vergelijkbaar met die van professionele navigatiesystemen of zijn zelfs beter.

Sygic is an offline GPS navigation system

SYGIC

Sygic is een offline GPS navigatiesysteem, dat dagelijks meer dan 33 miljoen mensen in 115 landen helpt om zelfverzekerd en veilig te reizen.

attractions and cultural hotspots

CITYSEEKER

CitySeeker werkt onderweg als uw persoonlijke vraagbaak voor reisinformatie en city guides. Ontdek wereldwijd meer dan 500 steden, inclusief hotels, restaurants, attracties en culturele hotspots.

EventSeeker is your personalised

EVENTSEEKER

EventSeeker is uw persoonlijke, in-car evenementenservice. Deze service reduceert zoeken en maximaliseert ontdekken, zodat u nooit mist wat er vlak bij u in de buurt gebeurt. Ongeacht of u bekend bent in een stad of juist niet, de app maakt gebruik van uw social likes en muziekbibliotheken om evenementen aan te bevelen in elke plaats waar u doorheen rijdt.

Parkopedia is the world’s largest parking information

PARKOPEDIA

Parkopedia is 's werelds grootste provider van parkeerinformatie en wordt dagelijks door miljoenen automobilisten gebruikt, zowel online als via de smartphone app. Parkopedia biedt gedetailleerde informatie over 28 miljoen parkeerplekken op meer dan 90.000 locaties, verdeeld over 6.000 steden in 40 landen.

Mileage Tracker Pro

MILEAGE TRACKER PRO

Houd uw dagelijkse ritten bij met Mileage Tracker Pro, om u te helpen uw bedrijfskosten te beheren. Met deze handige app kunt u alle data raadplegen over uw ritten, inclusief tijdsduur, aantal kilometers en hoeveelheid verbruikte brandstof.

Glympse is a fast

GLYMPSE

Glympse is een snelle, gratis en simpele manier om uw locatie in real-time via GPS-tracking te delen met familie en vrienden.

NIEUWS

Rivet Radio is the perfect companion

RIVET RADIO

Rivet Radio is het ideale gezelschap voor uw woon-werkverkeer, in de sportschool of gewoon onderweg. Blijf op de hoogte van alles wat er in uw wereld gebeurt: plaatselijk, nationaal en internationaal nieuws wordt direct aan u aangeboden.

Kies bij het bestellen van uw nieuwe Jaguar voor InControl Apps om door Jaguar goedgekeurde apps te kunnen gebruiken op het touchscreen van uw auto. De aanschafkosten zijn eenmalig en de hardware kan alleen worden gemonteerd in de fabriek. De InControl App voor uw smartphone is gratis beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. Apps van derden vereisen mogelijk een aankoop of een abonnement. Zodra uw smartphone is verbonden met de auto, kan InControl Apps worden bediend vanaf het touchscreen van uw Jaguar.

± N.B.: Jaguar heeft géén samenwerkingsverband met Dropbox of Google Drive, wij gebruiken slechts de open API (open oplossing) die door beide bedrijven wordt aangeboden. Zolang wij de richtlijnen voor het gebruik van hun logo's en merknamen volgen, mogen wij hun diensten noemen in onze App-omschrijving. Meer informatie kunt u vinden op https://developers.google.com/drive/v3/web/branding en https://www.dropbox.com/branding
 

Om onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl te lezen, klikt u hier.
 

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.