Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL PROTECT

INCONTROL PROTECT

Gebruiksgemak en zelfvertrouwen. InControl Protect biedt een slimme Remote Smartphone App, Optimised Jaguar Assistance en SOS Emergency Call.

Controleer op afstand uw tankinhoud, vind uw auto terug op een vol parkeerterrein, registreer uw ritten en controleer zelfs of u geen ruiten hebt opengelaten - allemaal via een handige smartphone app.

In het geval van pech, verstuurt Optimised Jaguar Assistance uw locatie en diagnostische gegevens van de auto naar de hulpdienst. Bij een ongeval waarschuwt SOS Emergency Call de nooddiensten en geeft tevens uw locatie door.

NB: Op sommige modellen/in sommige landen heeft InControl Protect de naam 'InControl Remote'.

INCONTROL PROTECT

INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

Met de InControl Remote Smartphone App kunt u zich van tevoren voorbereiden op een rit, door op afstand uw tankinhoud en actieradius te controleren. U kunt uw auto terugvinden op een vol parkeerterrein en controleren of portieren en ruiten wel zijn gesloten. Download nu de app - deze is gratis en omvat een demonstratiefunctie.

Download de App voor Apple iOS Download de App voor Android

HOE ACTIVEERT U UW INCONTROL PROTECT ACCOUNT

Om gebruik te kunnen maken van de InControl Protect-diensten, dient u online uw account te creëren, uw auto te registreren en de InControl diensten te activeren die u hebt aangeschaft.

InControl Protect activeren
InControl Connect

INCONTROL REMOTE PREMIUM

Indien beschikbaar, biedt InControl Remote Premium extra informatie over uw auto en stelt het u in staat om of afstand met uw auto te communiceren via de Remote App. Deze uitgebreide service, die beschikbaar is voor de meeste Android en Apple iOS smartphones, stelt u in staat om de portieren te ver- en ontgrendelen, de auto voor te verwarmen of te koelen via de climate control-functie* of uw auto sneller terug te vinden op een druk parkeerterrein met de 'Beep & Flash'-functie.

N.B.: u dient InControl Connect aan te schaffen om te kunnen profiteren van deze premium functies.

* Waar wettelijk toegestaan.

Meer informatie over InControl Remote Premium

SOS EMERGENCY CALL

In een kritieke situatie zorgt SOS Emergency Call dat nooddiensten naar uw exacte locatie komen. Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval waarbij de airbags van de auto worden geactiveerd, wordt u automatisch in contact gebracht met professionele hulp. Als alternatief kunt u ook de toets in de hemelconsole van SOS Emergency Call indrukken om hulp te vragen.

OPTIMISED JAGUAR ASSISTANCE

In het onwaarschijnlijke geval van autopech, geeft een druk op de Optimised Jaguar Assistance toets automatisch de locatie en technische informatie van de auto door aan de meldkamer, die vervolgens noodhulp naar u stuurt. Het systeem verstuurt details over het probleem, zodat de noodhulp-technicus is voorbereid en oponthoud tot een minimum kan worden beperkt.

OVER INCONTROL PROTECT

Wij hebben de hoofdpunten van de kenmerken en functies van InControl Protect samengebracht om u meer informatie te kunnen geven over uw Jaguar InControl-systeem.

Meer informatie

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.