Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL PROTECT ACTIVEREN

INCONTROL PROTECT ACTIVEREN

Om gebruik te kunnen maken van de InControl Protect-diensten, dient u online uw account te creëren, uw auto te registreren en de InControl diensten te activeren die u hebt aangeschaft.

HOE ACTIVEERT U INCONTROL PROTECT

Wanneer InControl nog niet is geactiveerd door uw dealer, geeft deze video een overzicht van hoe u uw InControl-functies moet registreren, verbinden en activeren.

Om uw InControl-account op te zetten, gaat u naar de My Jaguar InControl website.

My Jaguar InControl

Wanneer uw dealer u niet heeft geregistreerd voor een account, volg dan de drie simpele stappen hieronder om uw InControl Protect diensten te registreren, verbinden en activeren.

Om te starten hebt u het volgende nodig:
• Toegang tot internet en een actieve e-mailaccount
• De laatste 8 karakters van uw chassisnummer (VIN). De positie van de VIN kan worden gevonden in de sectie Voertuiglabels van het handboek van de auto
• Uw auto dient dichtbij en buiten geparkeerd te staan.

Stap 1: Registreren
• Ga naar de My Jaguar InControl website en klik op “create an account”, voer uw e-mailadres in, zodat er een registratiemail naar u kan worden gestuurd.
• Klik op de veilige link in de e-mail om terug te keren naar de My Jaguar InControl website en volg de setup-instructies om uw contactgegevens en veiligheidsdetails in te voeren en uw auto te identificeren.

Stap 2: Verbinden*
• Zodra u de webpagina ‘Confirm Access to Vehicle’ hebt bereikt, wordt u gevraagd om uw account aan de auto te koppelen om te bevestigen dat u de eigenaar of geautoriseerde gebruiker van de auto bent
• Om de auto met uw account te verbinden, gaat u naar de auto en start u de motor
• Druk op de afdekkap van de Optimised Jaguar Assistance knop in de hemelconsole en laat deze los
• Houd de knop vervolgens ingedrukt. Na een paar seconden gaat de knop oranje knipperen. Blijf de knop 10 seconden ingedrukt houden, totdat de knop langzamer gaat knipperen. Laat de Optimised Jaguar Assistance knop los; deze zal nog korte tijd langzaam blijven knipperen.

*Zorg dat de instelling voor WiFi Hotspot (indien aanwezig) is uitgeschakeld.

Stap 3: Activeren
• Keer terug naar de My Jaguar InControl website, waar het scherm automatisch na een paar minuten zal verversen om te laten zien dat uw account succesvol aan uw auto is gekoppeld
• Voltooi uw voertuiginstellingen door het kenteken en een bijnaam voor uw auto in te voeren. U dient ook te bevestigen of u de ritregistratiefunctie wilt inschakelen, waarmee u gemaakte ritten kunt bekijken en downloaden via de smartphone app of de My Jaguar InControl website
• Uw diensten worden vervolgens geactiveerd voor uw auto. Zodra het proces succesvol is voltooid, ontvangt u een e-mail om te bevestigen dat uw account actief is
• N.B.: Wanneer het scherm niet automatisch ververst om te bevestigen dat de koppeling is geslaagd, ga dan terug naar Stap 2 en herhaal het proces. Verplaats indien nodig de auto naar een plek met een beter dekking van het mobiele signaal.

VOORWAARDEN & BEPALINGEN

Wanneer u zich registreert voor InControl Protect, dient u de InControl Voorwaarden & Bepalingen en het Privacybeleid te accepteren. Voor meer informatie kunt u deze ook hieronder vinden:

Jaguar InControl Voorwaarden & bepalingen Jaguar InControl Privacybeleid

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.