Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

De Wi-Fi Hotspot biedt vanuit de auto draadloos toegang tot internet, waarbij tegelijkertijd acht apparaten kunnen worden gebruikt. Inzittenden kunnen contact maken met het draadloze netwerk van de auto om te surfen, te werken, social media te updaten of online te genieten van entertainment.

HOE WI-FI HOTSPOT WERKT

Toegang tot internet wordt verzorgd via een 3G-link, die uw auto verbindt met het mobiele netwerk. Een krachtige dakantenne vergroot de betrouwbaarheid van een continue verbinding tijdens het rijden. De Wi-Fi Hotspot maakt het mogelijk dat inzittenden via de auto tot acht apparaten draadloos kunnen verbinden met internet. Voor deze dienst dient de klant een mobiele SIM-kaart te verzorgen voor de SIM-kaartlezer van de auto.

OVER WIFI-HOTSPOT

Wij hebben de hoofdpunten van de kenmerken en functies van WiFi-hotspot samengebracht om u meer informatie te kunnen geven over uw Jaguar InControl-systeem.

Meer informatie

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.