Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INCONTROL PRO SERVICES

PRO SERVICES

In aanvulling op de diensten die worden geleverd door InControl Connect, biedt InControl Connect Pro een reeks aanvullende diensten voor InControl Touch Pro. Diensten die de mogelijkheden van infotainment verder uitbreiden om een nog rijkere en meer verbonden ervaring te bieden.

INSTELLEN VAN INCONTROL TOUCH PRO

Om de functies van InControl Touch Pro te kunnen gebruiken, volgt u een aantal simpele stappen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

INCONTROL TOUCH PRO INSTELLEN

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE

Real-time verkeersinformatie maakt gebruik van miljoenen rechtstreekse datafeeds voor verkeersinformatie om u het meest nauwkeurige beeld te geven van het verkeer op de weg naar uw bestemming. Met betere verkeersinformatie, kunt u uw reis efficiënter dan ooit plannen, herberekenen en voltooien.

ROUTE VAN DEUR TOT DEUR

Met de Routeplanner-app kunt u van deur tot deur navigeren. Stel uw bestemming in met uw smartphone. U wordt naar uw auto geleid en uw auto zal de navigatie vervolgens overnemen. Zodra u hebt geparkeerd, wordt de navigatie weer overgenomen door uw smartphone. Deze zal de laatste aanwijzingen voor het openbaar vervoer of voor de route te voet naar uw bestemming geven.**

** Vereist registratie voor een InControl Navigatie-account.

CLOUD SYNC

Al uw routes worden automatisch gesynchronisseerd in het InControl Touch Pro-navigatiesysteem van de auto, de Routeplanner-app op uw smartphone en de Routeplanner-website. **

** Vereist registratie voor een InControl Navigatie-account.

ONLINE ZOEKEN

U kunt zoeken naar punten van interesse in uw omgeving, waar u zich ook bevindt. Het systeem heeft toegang tot verschillende bronnen om u informatie, afbeeldingen en beoordelingen te geven. Blader hier meteen naartoe of deel ze met anderen, rechtstreeks van de console.

SATELLIETWEERGAVE

Het kan soms voorkomen dat u uw omgeving van bovenaf wilt bekijken. Met Connect Pro kunt u met één druk schakelen naar satellietweergave.

BEELDEN OP STRAATNIVEAU

Om u te helpen uw bestemming te herkennen wanneer u deze nadert, kan het scherm een panoramische weergave van de straat weergeven in 360 graden.*+

* Vereist een micro-SIM met een geschikte gegevensservice.
+ Indien ondersteund en beschikbaar.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.