Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL REMOTE PREMIUM

OVER INCONTROL REMOTE PREMIUM

Indien beschikbaar, biedt InControl Remote Premium extra informatie over uw auto en stelt het u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Deze uitgebreide service, die compatible is met de meeste Android en iOS smartphones, stelt u in staat om de portieren te ver- en ontgrendelen, de auto te voorkoelen/voorverwarmen via de climate control-functie* of uw auto sneller terug te vinden op een druk parkeerterrein met de 'Beep & Flash'-functie.

N.B.: u dient InControl Connect aan te schaffen om te kunnen profiteren van deze premium functies.

* Waar wettelijk toegestaan.

INCONTROL REMOTE OP APPLE WATCH

Met Jaguar’s nieuwe app InControl Remote, die speciaal is aangepast voor Apple Watch, staat u in één oogopslag in contact met uw auto. Nu kunt u de portieren ver- en ontgrendelen, het brandstofpeil en de actieradius controleren, en eventuele waarschuwingsmeldingen van het instrumentenpaneel bekijken. Maar ook kunt u de interieurtemperatuur regelen en tevens Beep & Flash activeren om uw auto eenvoudig terug te vinden. En dat allemaal vanaf uw pols. Deze app is volledig compatible met uw bestaande accounts voor InControl Remote en InControl Protect.

InControl Connect

OVER INCONTROL REMOTE PREMIUM

Wij hebben de hoofdpunten van de kenmerken en functies van InControl Remote Premium samengebracht om u meer informatie te kunnen geven over uw Jaguar InControl-systeem.

Meer informatie

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.