Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps stelt u in staat een programma voor gebruik in de auto geoptimaliseerde smartphone apps te gebruiken via het touchscreen van uw auto door uw telefoon te verbinden met de speciale USB-poort. InControl Apps biedt een gestaag groeiend programma diensten. Deze helpen u uw reis te plannen, uw dag en volgende vergadering te organiseren, een hotel te boeken en de wereld om u heen te ontdekken.

JDX_InControl_Apps_Page_1.jpg

HOE BEDIENT U INCONTROL APPS

Zodra uw smartphone is verbonden met de auto, kan InControl Apps worden bediend vanaf het touchscreen van uw auto, Om uit te vinden hoe u InControl Apps kunt installeren en om naar geschikte apps te zoeken, klikt u op de link hieronder. Zodra uw geselecteerde apps zijn gedownload, verbindt u uw smartphone via de speciale USB-poort met de auto, zodat u ze via het touchscreen kunt bedienen.

Meer informatie
XE Interior

GESCHIKTE APPS EN APPARATEN

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. InControl Apps werkt naadloos samen met het touchscreen van uw auto. Plan, ontdek en blijf verbonden via voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps.

Ontdek meer over de apparaten die u met InControl Apps kunt gebruiken.

Bekijk geschikte apparaten

BESCHIKBARE APPS VOOR INCONTROL

InControl Apps stelt u in staat om een grote variatie in voor gebruik in de auto geoptimaliseerde smartphone apps te gebruiken via het touchscreen.

InControl Apps

OVER INCONTROL APPS

Wij hebben de hoofdpunten van de kenmerken en functies van InControl Apps samengebracht om u meer informatie te kunnen geven over uw Jaguar InControl-systeem.

Meer informatie

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar retailer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

U kunt onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl hier lezen.