Cutting Edge Technology in Jaguars.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

Intelligente technologieën en innovaties liggen ten grondslag aan alles wat wij doen - van het optimaliseren van prestaties tot het vergroten van efficiency.

DE TOEKOMST BEGINT HIER

Van banden met een lage rolweerstand tot elektrisch aangedreven modellen die een uiterst opwindende rijbeleving bieden - elke Jaguar viert het succes van intelligente technieken.

 • Jaguar Aluminium Chassis Architecture.

  LIGHTWEIGHT ALUMINIUM ARCHITECTURE

  Aluminium biedt ons de mogelijkheid om een carrosserie te bouwen die aanzienlijk lager in gewicht is dan zijn stalen tegenhanger. Dit helpt brandstofverbruik en uitstoot van emissies te verlagen, en biedt een dynamischer rijbeleving.

 • Ingenium Engine - Performance Engineering by Jaguar.

  INGENIUM-MOTOREN

  Jaguar’s state-of-the-art Ingenium-motoren zijn ontworpen en technisch uitgewerkt om prestaties en duurzaamheid te maximaliseren en tegelijkertijd de gebruikskosten voor autobezitters omlaag te brengen.

 • Jaguar - Innovation in Electric Vehicles.

  OMSCHAKELING NAAR ELEKTRISCH RIJDEN

  Jaguar's state-of-the-art Ingenium-motorenprogramma is ontwikkeld om prestaties en duurzaamheid te maximaliseren en tegelijkertijd de eigendomskosten te verlagen.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Jaguar's All Wheel Drive-systeem met Intelligent Driveline Dynamics, bewaakt continu de snelheid en tractie van ieder wiel, evenals de wielophanging, besturing en remmen - voor optimale stabiliteit, vertrouwen en controle onder alle omstandigheden.

 • Innovative Clear Heads-up Display.

  HEAD-UP DISPLAY

  Het Head-Up Display (HUD) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

 • InControl In-Car Entertainment System.

  INCONTROL INFOTAINMENT

  Ons programma InControl-diensten en -applicaties verbindt u met uw Jaguar en brengt u naadloos en op een veilige manier in contact met de buitenwereld - inclusief Touch Pro Duo, ons meest geavanceerde infotainmentsysteem.

 • Powerful Electric Motors in Jaguar EV.

  ELEKTROMOTOREN

  De I‑PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet die in de beide assen zijn geïntegreerd. Deze leveren samen 400 pk en een direct bruikbaar koppel van 696 Nm, met een acceleratie van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

 • Adaptive Surface Response Motor and Brake Assistance Technology.

  ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

  Adaptive Surface Response (AdSR) evalueert continu de omgeving van de auto en past hierbij de juiste motor- en reminstellingen toe. Eenmaal ingeschakeld, werkt het systeem bij elke snelheid, om u te ondersteunen bij rijden onder slechte weersomstandigheden en op lastige ondergrond.

 • Innovating Driverless Autonomous Vehicles.

  AUTONOOM RIJDEN

  Jaguar is een samenwerking gestart met Waymo, met als doel een zelfrijdende Jaguar I-PACE te ontwikkelen voor transportdiensten zonder bestuurder. 's Werelds eerste, premium zelfrijdende elektrische auto zal optimale veiligheid en betrouwbaarheid bieden.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide programma luxe en exclusieve auto's, dat bestaat uit Jaguar en Land Rover modellen, biedt ons de mogelijkheid om altijd een passende oplossing te kunnen aanbieden voor de diverse mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf.