Safety Features in Jaguar.

VEILIGHEID & BEVEILIGING

Voor ons is niets belangrijker dan het ontwerpen en creëren van auto's die bestuurder en passagiers helpen beschermen.

HET SUMMUM VAN BESCHERMING

Van onze Lightweight ​​Aluminium ​​Architecture ​​en ons uitgebreide systeem van airbags tot onze geavanceerde, bestuurdersondersteunende systemen (ADAS) - een Jaguar is ontworpen om u tijdens elke rit te beschermen. Tegelijkertijd voorzien de meest geavanceerde innovaties op het gebied van veiligheid en beveiliging u van extra gemoedsrust.

GEAVANCEERDE BESTUURDERSONDERSTEUNING

Wij hebben een programma intuïtieve technologieën ontwikkeld om uw rijbeleving te optimaliseren; veiliger, soepeler en comfortabeler.

 • Emergency Braking Car Safety Feature

  AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

  Als het risico op een frontale botsing wordt gedetecteerd bij snelheden van 5 tot 80 km/h, ontvangt u een waarschuwing zodat u tijd hebt om in actie te komen. Grijpt u niet in, dan remt het systeem zelf de auto met maximaal remvermogen af.

 • Lane Keeping and Driver Condition Monitor

  LANE KEEPING ASSIST EN DRIVER CONDITION MONITORING

  Lane Keeping Assist detecteert, in samenwerking met Lane Departure Warning, wanneer uw Jaguar onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt en zorgt voor subtiel tegenstuur om uw auto terug te leiden. Driver Condition Monitoring detecteert concentratieverlies als gevolg van vermoeidheid en adviseert u wanneer u beter een pauze kunt nemen.

 • Adaptive Cruise Control Feature

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET STEERING ASSIST

  Adaptive Cruise Control en Steering Assist maken het rijden op de snelweg en in omstandigheden met druk verkeer gemakkelijker - door de auto in het midden van de rijstrook te houden en tegelijkertijd een vooraf ingestelde afstand aan te houden tot een voorligger.

 • Parking Assistant in Jaguar

  ADVANCED ​​PARK ​​ASSIST

  Advanced Park Assist maakt parkeren in krappe plekken gemakkelijker dan ooit. Uw Jaguar kan zichzelf nauwkeurig inparkeren in parkeerplekken zowel dwars op als parallel aan de rijrichting - u hoeft alleen de juiste versnelling te kiezen en het gas- en rempedaal te bedienen.

 • Lane Departure Warning System

  LANE DEPARTURE WARNING

  Lane Departure Warning helpt om alle inzittenden te beschermen. Wanneer de auto onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt, waarschuwt het systeem u via een visueel signaal en een subtiel trillen van het stuurwiel.

 • Blind Spot Monitor

  BLIND SPOT MONITOR EN REVERSE TRAFFIC DETECTION

  Blind Spot Monitor waarschuwt u direct voor voertuigen in uw dode hoek en voor voertuigen die snel van achteren naderen. Op eenzelfde wijze detecteert Reverse Traffic Detection bewegende voertuigen wanneer u achteruit rijdt.

 • 360 Degree Surround Camera System

  360º SURROUND CAMERA

  Het 360º Surround Camera-systeem helpt u bij verschillende manoeuvres, van parkeren langs een stoeprand of manoeuvreren in krappe plekken en het oversteken van onoverzichtelijke kruisingen. Het toont een 360°-bovenaanzicht van de auto op het touchscreen.

 • Blind Spot Assist

  BLIND SPOT ASSIST

  Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en het systeem detecteert een voertuig in uw dode hoek, zorgt Blind Spot Assist (een uitbreiding op Blind Spot Monitor) voor tegenstuur en leidt zo uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide programma luxe en exclusieve auto's, dat bestaat uit Jaguar en Land Rover modellen, biedt ons de mogelijkheid om altijd een passende oplossing te kunnen aanbieden voor de diverse mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf.