Skip primary navigation

TOTAL COST OF OWNERSHIP

skip.tertiary.navigation

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Bij Jaguar weten wij hoe belangrijk de Total Cost of Ownership (TCO) zijn wanneer het gaat om het selecteren van auto's voor het wagenpark van uw bedrijf.

Daarom houden wij direct vanaf de start van het ontwerp en ontwikkeling van een nieuw model al rekening met de Totale Eigendomskosten/TCO. De nieuwste modellen in ons indrukwekkende programma zijn ontwikkeld op basis van onze Lightweight Aluminium Architecture. Daardoor hebben ze een enorm sterke, maar lichtgewicht carrosserie die wordt gecombineerd met onze super-efficiënte Ingenium-motoren. Het resultaat is een brandstofverbruik vanaf slechts 4,0 l/100 km en een CO2-emissie vanaf 104 g/km.

Bij het ontwerp van onze auto's wordt rekening gehouden met alle aspecten van Total Cost of Ownership, van verzekering, onderhoud en afschrijving to brandstofverbruik en CO2-emissies. Wij leggen onszelf strenge doelstellingen op om te zorgen dat onze auto's concurrerend zijn. Dat geeft u de gemoedsrust dat u een goede financiële beslissing hebt genomen met de keuze voor een Jaguar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Internationale klanten

Jaguars kopen in meer dan één land?

Volg ons op Linkedln

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste Jaguar Fleet & Business nieuws.