Skip primary navigation
Jaguar I-PACE

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE NEW JAGUAR I‑PACE

skip.tertiary.navigation

MAAK KENNIS MET DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I‑PACE

De perfecte aanvulling op een groen wagenpark. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden – de Jaguar I‑PACE is 's werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen. De I‑PACE combineert elektrische prestaties met een design dat trouw is aan het elan van Jaguar. U kunt ook rekenen op de goede zorgen, service en ondersteuning die u van Jaguar verwacht.

AËRODYNAMISCH DESIGN

Van de geprononceerde voorspatborden tot de diffuser onder de achterbumper, laten alle elementen van het aërodynamische design de I‑PACE nog gemakkelijker door de lucht snijden, met optimale stabiliteit en maximale actieradius als resultaat.

GERUISLOOS RAFFINEMENT

Naadloos geïntegreerde technologie, royale ruimte en uitzonderlijke rust. Het interieur van de I‑PACE heeft een strak en opgeruimd ontwerp. In subliem handwerk vervaardigde accenten bevestigen de luxueuze uitstraling van de auto en de bestuurder wordt omringd door exclusieve, uit pure materialen vervaardigde afwerkingen, waarbij de subtiele dubbele stiknaden in contrastkleur voor nog meer raffinement zorgen.

Jaguar I-PACE

ACTIERADIUS

De I‑PACE heeft een actieradius van 470 km volgens de WLTP‑rijcyclus. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de hightech lithium-ion-accu met een capaciteit van 90 kWh. Met een 50 kW DC‑snellader (gelijkstroom) – die u aantreft bij de meeste openbare laadstations – kan de I‑PACE tot wel 270 km actieradius per uur toevoegen*.

* De feitelijke laadtijden kunnen variëren al naar gelang de omgevingsomstandigheden en de beschikbare laadinstallatie.

GEEN EMISSIES

Door de nieuwste technologie voor elektrische auto's te combineren met onze passie voor design zijn wij erin geslaagd een emissievrije auto te ontwikkelen die nog steeds een onmiskenbare Jaguar is.

WAARDE

De volledig elektrische I‑PACE heeft toonaangevende restwaarden in verschillende Europese landen*. Gecombineerd met lagere onderhoudsvereisten, belastingvrijstellingen en stimuleringsregelingen geven deze de I‑PACE zeer aantrekkelijke totale eigendomskosten.

* Gegevens van Autovista en DAT/Autotelex, de toonaangevende restwaardevoorspellers van Europa.

JAGUAR DYNAMICS

De I‑PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een direct koppel van 696 Nm en de wendbaarheid van een sportauto. Met een direct koppel en All Wheel Drive‑tractie kan de I‑PACE accelereren als een sportauto. Hij accelereert naar 100 km/h in 4,8 seconden.

INTERIEURTECHNOLOGIE

Zowel het interieur als het exterieur van de I‑PACE bieden een ongekend gestroomlijnde rijbeleving. Alles wat de bestuurder nodig heeft, is altijd binnen handbereik met de twee touchscreens, het Interactive Driver Display en het Head‑Up Display, of via een smartphone.

BELASTINGVOORDELEN VOOR WAGENPARKEN

Naast de belastingvoordelen voor particuliere EV-rijders, zoals de vrijstelling van BPM-belasting bij de aanschaf van de auto en vrijstelling van motorrijtuigenbelasting, en de voordelen voor zakelijke EV-rijders (slechts 4% bijtelling bij aflevering van de auto in 2018), zijn er ook extra belastingvoordelen voor bedrijven en organisaties. Naast de hierboven genoemde vrijstelling van BPM en motorrijtuigenbelasting, is dat bijvoorbeeld de MIA (Milieu Investeringsaftrek); een fiscaal voordeel voor investeringen in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen. Zo kunnen bedrijven voordelig investeren in elektrische en hybride voertuigen of een oplaadpunt. Ook zijn er soms ook lokaal of regionaal subsidies beschikbaar voor de aanschaf van elektrische voertuigen en/of oplaadpunten.

Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie

DEALER ZOEKEN