Skip primary navigation
X540_18MY_084_1366x200_jpg

NEW JAGUAR E‑PACE

skip.tertiary.navigation

MAAK KENNIS MET DE NEW JAGUAR E‑PACE

Met zijn fraai gevormde motorkap en krachtig gelijnde achterflanken, is de New Jaguar E‑PACE een dynamische, wendbare SUV met het design van een coupé. Het moderne interieur is helemaal Jaguar en biedt de beste opbergruimte in zijn klasse. Dit model is ook uitgerust met ons geavanceerde programma infotainment- en bestuurderstechnologieën. De New E‑PACE is een compacte SUV zoals alleen Jaguar die kan bedenken.

EFFICIËNTE TECHNOLOGIEËN

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning: er zijn verschillende Ingenium-motoren beschikbaar voor de Jaguar E‑PACE. Alle motoren zijn uitgerust met Stop/Start-technologie en Smart Regenerative Charging, dat de accu oplaadt wanneer de bestuurder gas terugneemt of afremt. Zo wordt kinetische bewegingsenergie teruggewonnen en brandstof bespaard, met name in stadsverkeer. Het intelligente, elektronisch gestuurde en adaptieve koelsysteem treedt alleen in werking wanneer dat nodig is, en beperkt zo het brandstofverbruik en dus de CO2-emissies.

SPRAAKMAKEND FRAAI DESIGN

De Jaguar E‑PACE oogt onmiskenbaar sportief, met zijn krachtige honingraat-grille, geflankeerd door ranke LED-koplampen. De dynamische daklijn gaat naadloos over in de achterspoiler boven de schuin aflopende achterruit en geeft de E‑PACE een karakteristiek silhouet. De LED-achterlichten geven de achterzijde van de auto 's nachts een absoluut unieke uitstraling.

OVERAL VERBONDEN

Het Connect Pro Pack* in de E‑PACE biedt een 4G WiFi-hotspot, zodat u en uw passagiers in contact kunnen blijven met de buitenwereld. Met het Smartphone Pack (optie) kunt u gemakkelijk via het touchscreen apps op uw telefoon gebruiken, en met de mogelijkheid van vijf USB-aansluitingen door de hele auto is het voor elke inzittende heel eenvoudig om apparaten opgeladen te houden.

* Standaard op S, SE en HSE.

NEEM ALLES MEE

Ongeacht uw bestemming en wie of wat u ook wilt meenemen, de E‑PACE is ontworpen om u en uw bagage altijd moeiteloos en stijlvol te vervoeren. Met een bagageruimte met een inhoud tot 425 liter en de beste opbergruimte in zijn klasse biedt de E‑PACE voldoende ruimte voor alles wat u nodig hebt. En om inladen van bagage nog gemakkelijker te maken, heeft hij een tot 1,3 meter brede bagageruimte en de optie van handsfree elektrische achterklepbediening*. Daarnaast is elk onderdeel dat u kunt zien en aanraken in de E‑PACE zorgvuldig ontwikkeld om een verfijnde en tastbare beleving te bieden.

* Standaard op HSE of als optie.