JAGUAR CARE

Onze dealers bieden u uitstekende service en hoogwaardig onderhoud voor uw auto’s, inclusief uitgebreide Vehicle Health Checks.

DESKUNDIGE ONDERSTEUNING

Vanaf het moment dat u contact opneemt met een officiële Jaguar dealer, kunt u vertrouwen op onze uitstekend geschoolde technici. Zij controleren uw auto met behulp van state-of-the-art diagnose-apparatuur en monteren uitsluitend originele Jaguar onderdelen en accessoires.

 • Jaguar Service Plans.

  DESKUNDIG ONDERHOUD

  Elke Jaguar wordt aangeboden met een garantie van drie jaar of 100.000 km, inclusief drie jaar of 100.000 km regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Dit maakt de totale gebruikskosten van een Jaguar tot de laagste in hun klassen.

 • Regular Health Checks.

  VEHICLE HEALTH ​​CHECKS

  Wij bieden u een uitgebreide controle van de algehele staat van uw Jaguar via de kostenloze Electronic ​​Vehicle ​​Health ​​Check - een service-adviseur neemt samen met u de resultaten uit het rapport door.

Complete Online Service History.

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIE

Elke Jaguar beschikt over een beveiligde, online onderhoudshistorie, zodat u altijd op de hoogte bent van reeds uitgevoerde of nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden - wat helpt om de restwaarde te beschermen.

 • Lubricants by Castrol optimised for Jaguar.

  CASTROL

  Castrol formuleert al meer dan een decennium speciaal voor Jaguar motoren ontwikkelde smeermiddelen. Deze reduceren slijtage, CO2 emissies en brandstofverbruik.

 • AdBlue

  ADBLUE®

  AdBlue® is een niet-giftige, kleur- en geurloze en niet-ontvlambare vloeistof die uitlaatgassen schoner maakt door stikstofoxiden (NOx) af te breken en om te zetten in onschadelijke waterdamp en stikstofgas.

DEALER ZOEKEN

Vind uw dichtstbijzijnde Jaguar Fleet & Business-specialist.