Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

BELEEF DE ICE ACADEMY IN ZWEDEN

Arjeplog, dat helemaal op de rand van de Zweedse poolcirkel ligt, is een surrealistische en betoverende bevroren wildernis. Op deze evenzeer serene als extreme plek hebt u overal waar u maar kijkt een uitzicht van epische proporties. Het is dus niet alleen de koude lucht die uw adem doet stokken.

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

De Ice Academy, gelegen op een van de vele bevroren meren in de regio, is uw kans om de opwindende sensatie van het rijden op ijs te beleven, achter het stuur van de nieuwste Jaguars en Land Rovers. Onder toezicht van onze deskundige instructeurs wordt uw rijvaardigheid naar een geheel nieuw niveau getild.

BROCHURE DOWNLOADEN

KIES UW ICE DRIVE EXPERIENCE

ICE DRIVE

Deze ervaring, die kan worden gekozen voor 3 of 4 dagen, is de perfecte introductie tot de sensationele kunst van het rijden op ijs. Test uw grenzen op de verschillende ijsbanen, met op de achtergrond een verbluffend poollandschap.

ICE DRIVE ADVANCED

Deze ervaring, die ook wordt aangeboden als een evenement van 3 of 4 dagen, is vooral gericht op terugkerende gasten of personen die al ervaring hebben met het rijden op ijs. Meer tijd op de baan, privélessen en technische uitdagingen.

ICE ACADEMY GALERIJ

Krijg hier alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten op de Ice Academy 2018

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ'S)