UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

ICE ACADEMY IN ZWEDEN

Arjeplog, gelegen aan de rand van de poolcirkel in Zweden, is een surrealistische en betoverende, bevroren wildernis. Even sereen als extreem; niet alleen de koude lucht beneemt u de adem. Overal waar u kijkt ziet u vergezichten van epische dimensies.

EEN ONVERGETELIJKE BELEVING

Uw rijvaardigheid wordt door de Ice Academy getest en gestimuleerd via trainingen op de zwaarste en meest uitdagende parcours ter wereld. Ontdek zelf, in extreme omstandigheden, op enkele van de vele bevroren meren, de opwindende prestaties van de nieuwste Jaguar en Land Rover modellen. Onder de deskundige begeleiding van onze instructeurs bereikt uw rijvaardigheid nieuwe en grotere hoogtes.

KIES UW EXPERIENCE

  • ICE DRIVE

    Deze Experience, die beschikbaar is als weekendbeleving van 3 dagen of midweek van 4 dagen, is de perfecte introductie tot de sensationele kunst van het rijden op ijs. Verleg uw grenzen op de verschillende ijsparcours, te midden van het prachtige poollandschap.

    N.B.: via de onderstaande link gaat u naar de Engelstalige site van jaguar.com.

  • ICE DRIVE ADVANCED

    Ice Drive Advanced is beschikbaar als weekendbeleving van 3 dagen of midweek van 4 dagen en is vooral gericht op gasten die eerder een Ice Drive-programma hebben gevolgd of personen die anderzijds ervaring hebben met rijden op ijs. Ga rijtechnische uitdagingen aan in verschillende Jaguar en Land Rover modellen, en haal het meeste uit de individuele trainingssessies onder begeleiding van een instructeur.

    N.B.: via de onderstaande link gaat u naar de Engelstalige site van jaguar.com.

ICE ACADEMY GALLERY

Geniet van een voorproefje van de Ice Academy