BELEEF DE ICE ACADEMY IN ZWEDEN

Arjeplog, gelegen aan de rand van de poolcirkel in Zweden, is een surrealistische en betoverende, bevroren wildernis. Even sereen als extreem; niet alleen de koude lucht beneemt u de adem. Overal waar u kijkt ziet u vergezichten van epische dimensies.

EEN ONVERGETELIJKE BELEVING

Uw rijvaardigheid wordt door de Ice Academy getest en gestimuleerd via trainingen op de zwaarste en meest uitdagende parcours ter wereld. Ontdek zelf, in extreme omstandigheden, op enkele van de vele bevroren meren, de opwindende prestaties van de nieuwste Jaguar en Land Rover modellen. Onder de deskundige begeleiding van onze instructeurs bereikt uw rijvaardigheid nieuwe en grotere hoogtes.

KIES UW ICE DRIVE EXPERIENCE

  • ICE DRIVE

    De perfecte introductie tot de opwindende kunst van het rijden op ijs, te boeken als 3-daagse weekendbeleving of 4-daagse midweekcursus. Test uw grenzen op de diverse ijsparcours, die zijn gelegen in het magnifieke poollandschap.

  • ICE DRIVE ADVANCED

    Het Advanced-programma, eveneens te boeken als 3-daagse weekendbeleving of 4-daagse midweekcursus, is gericht op bestuurders die eerder reeds een Ice Drive Experience hebben meegemaakt, of anderszins ervaring hebben met het rijden op ijs. Drijf onze Jaguar modellen tot het uiterste in uitdagende rijsituaties, en haal alles uit uw privéles in één van onze SVR-sportauto's.

  • ICE DRIVE SV EXCLUSIVE

    Slechts 10 plaatsen zijn beschikbaar voor deze buitengewone reis. U beleeft rijden in een Jaguar zoals nooit tevoren. Tijdens een weekend vol adrenaline en hoge snelheden, rijden onze gasten uitsluitend in exclusieve SV-modellen, gecreëerd door Special Vehicle Operations.

ICE ACADEMY GALLERY

Geniet van een voorproefje van de Ice Academy

INTERESSE IN OPWINDEND RIJDEN OP IJS?

Het fantastische ijsrijseizoen in Arjeplog, Zweden is afgelopen. De voorbereidingen voor een uitdagend programma in 2021 zijn al begonnen. Meld u hieronder aan om als een van de eersten te worden geïnformeerd of neem rechtstreeks contact op met het begeleidingsteam voor meer informatie. Houd er rekening mee dat alle communicatie in het Engels is.

Telefoon: +44 207 291 5253

E-mail: iceacademy@quintessentially.com