Skip primary navigation
XFR-S leaving tunnel on mountain road

BELEEF JAGUAR

skip.tertiary.navigation

FABRIEKBEZOEK

"WELKOM OP DE THUISBASIS VAN JAGUAR.


Heeft u zich al eens afgevraagd hoe een Jaguar wordt gemaakt? Dan is dit uw kans om het hele proces van begin tot eind te volgen. We nemen u mee achter de schermen waar u met eigen ogen kunt zien hoe onze specialisten de buitengewone auto's met veel liefde, zorg en vakmanschap in elkaar zetten.

Elke auto wordt op bestelling gemaakt. U kunt zien hoe elke Jaguar op zijn reis door de fabriek duizenden nauwkeurige procedés en kwaliteitscontroles doorloopt, voordat hij op weg gaat naar zijn nieuwe eigenaar.

Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren.  Om een rondleiding te reserveren, kunt u bellen met Julie Bartholomew, Jaguar Visitor Centre Administrator, op het nummer +(44) 24 76 205 716 of een e-mail sturen naar jbartho1@jaguarlandrover.com.Jaguar Visitor Centre, Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, VK.


U kunt ons ook vinden op grote evenementen zoals het Goodwood Festival of Speed.

Bent u ook nieuwsgierig om te zien hoe onze auto's worden gemaakt? Tijdens een van onze fabrieksrondleidingen krijgt u een blik achter de schermen in onze fabriek in Castle Bromwich, de thuisbasis van Jaguar.