Skip primary navigation
JAG_EU_XCL_Branded_Goods_Header_1366x380

DE JAGUAR COLLECTIE 2018

skip.tertiary.navigation

DE JAGUAR COLLECTIE 2018

In de nieuwste Jaguar collectie vindt u ons nieuwste aanbod aan stijlvolle en gedistingeerde kleding en accessoires. Dit grote scala aan unieke Jaguar-artikelen bevat echt voor elk wat wils.

Van comfortabel en toch geraffineerd, tot modieus en toch leuk, weerspiegelt deze begerenswaardige collectie merkgeschenken en -kleding alle sensaties en stijl die eigen zijn aan Jaguar.
De Lifestyle Collection telt drie reeksen. De eerste is de Heritage Collection: een exclusieve collectie luxe kleding, accessoires en hebbedingen, die geïnspireerd zijn door de E-type racewagen van 1963 met zijn felrode en -blauwe racestrepen. Ten tweede is er de Ultimate Collection, een geraffineerde collectie van artikelen en accessoires waarvan elk product de gedistingeerde Jaguargevoeligheid uitstraalt. En dan de Lifestyle Collection, een collectie functionele en modieuze kleding en accessoires.

U bestelt en koopt elk van de vele artikelen uit de collectie gewoon bij uw plaatselijke dealer. Om te bestellen bekijkt u de brochure en neemt u contact op met uw dichtstbijzijnde Jaguar dealer. Zolang de voorraad strekt.

De Lifestyle Collection

HET JAGUARGEVOEL OOK NAAST DE WEG

De Lifestyle Collection is zowel stijlvol als praktisch. De collectie van 2018 bevat een groot assortiment kleding, accessoires en geschenken met een stijl en karakter die onmiskenbaar Jaguar uitstralen.

BEKIJK DE COLLECTIE

Kids World

OPWINDING BEGINT VROEG

Op Jaguarfans staat echt geen leeftijd. In de jonge en vrolijke Kids Collection vindt elk kind dat van Jaguar begint te houden, wel iets van zijn gading. Ons aanbod aan kleding, pennendozen, stickerboeken en andere fantastische hebbedingen is ontworpen met felle kleuren en andere trendy elementen. Het zal elk kind verrassen en blij maken.

BEKIJK DE COLLECTIE

De Heritage Collection

ONMISKENBAAR JAGUAR

De Heritage Collection haalt haar inspiratie uit ons verleden en creëert daarmee een assortiment met een passie, trots en kwaliteit die synoniem zijn voor elke Jaguar. Opvallende racestrepen grijpen terug naar karakteristieke designelementen van de lichte E-type die in 1963 in Sebring (Florida) deelnam aan de race. De iconische nr. 23 roundel en het exclusieve E-typelogo zijn prominent aanwezig in deze iconische collectie kleding en accessoires.

BEKIJK DE COLLECTIE