Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

ELEKTRISCHE OMSCHAKELING

ELEKTRISCHE OMSCHAKELING

Elecrification-hero-image-1366-650.jpeg

JAGUAR GAAT ELEKTRISCH

Bij Jaguar streven wij ernaar om elektrische auto's te bouwen die een spannende rijbeleving bieden. Met de hulp van ons Formule E raceteam versnellen wij de ontwikkeling van elektrische autotechnologieën, die wij kunnen toepassen in ons toekomstige programma van opwindende elektrische auto's, te beginnen met de I‑PACE Concept.

I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept biedt een markante visie op ons eerste elektrische productiemodel. Een auto met All Wheel Drive, 294 kW (400 pk), 5 zitplaatsen en een actieradius van meer dan 500 km*. Hij accelereert van 0-100 km/h in circa 4 seconden en met een 50 kW-snellader bereikt hij in 90 minuten een lading van 80%.

*EU NEDC-testcyclus

Alle cijfers voor acceleratie, vermogen, snelheid, actieradius en opladen zijn schattingen van de fabrikant, gebaseerd op informatie beschikbaar ten tijde van publicatie. Productieauto's worden vóór introductie getest en gehomologeerd, zodat voorafgaand aan de verkoop aan klanten officiële cijfers beschikbaar zijn.

ONTDEK DE I-PACE CONCEPT

DE INNOVATIERACE

Om onze volgende generatie auto's te kunnen voorzien van Jaguar prestaties vol hoogspanning, nemen wij deel aan het elektrische FIA Formule E kampioenschap. Voor ons is dit de ideale testomgeving om elektrische autotechnologieën in de praktijk te testen en te perfectioneren.

ONTDEK JAGUAR RACING

TOEKOMST IS VOOR ONS NIET IETS WAT GAAT GEBEUREN, MAAR WAARAAN WIJ ZELF MEEBOUWEN.

Jaguar Racing is trots om opnieuw geschiedenis te schrijven met de introductie van 's werelds eerste internationale raceklasse voor een elektrisch productiemodel: de Jaguar I‑PACE eTROPHY.

MEER INFORMATIE

I‑PACE CONCEPT: VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG

Prachtig design en adembenemende prestaties. Ontdek hoe onze ervaringen in de Formule E worden vertaald naar de elektrische I‑PACE Concept.

LEES VERHALEN

ONTDEK DE VOORDELEN VAN HET RIJDEN MET EEN I-PACE

Go I-PACE kan uw ritten automatisch volgen en u feiten en waarden verschaffen alsof u in de nieuwe volledig elektrische Jaguar I-PACE reed. Bekijk kaarten van uw ritten, zie de geschatte actieradius en het geschatte verbruik van de accu, vind de locatie van de dichtstbijzijnde oplaadpunten en krijg een schatting van de kosten die u zou kunnen besparen.

Download voor iOS Binnenkort beschikbaar voor Android