Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

Play Video

Wereldpremière in Amsterdam

De Brits/Kosovaarse singer-songwriter Dua Lipa heeft samengewerkt met Jaguar om op een compleet nieuwe manier muziek te maken. Met behulp van de innovatieve software van Jaguar en data die is verzameld tijdens haar rit in een I-PACE, heeft zij een exclusieve remix gecreëerd van haar nieuwste track ‘Want To’. Dit is nu al de meest geremixte song in de muziekgeschiedenis, nadat Dua Lipa de track presenteerde tijdens een exclusief optreden in Amsterdam.

Samen zetten wij ‘the pace’. Doe ook mee.

Volg ons op onze social media-kanalen om te ontdekken wat er nog meer gaat gebeuren.

Een nieuw soort track

Muziek maakt elke rijbeleving individueel en uniek. In samenwerking met Dua Lipa zijn wij nog een stap verder gegaan. Door gebruik te maken van speciaal door Jaguar ontwikkelde software creëerde Dua, door met een Jaguar I-PACE te rijden, een exclusieve remix van haar nieuwste track ‘Want To’. De intelligente sensoren van de auto analyseerden Dua Lipa’s rijstijl – van acceleratie tot hoeveelheid gebruikte elektrische energie – en gebruikte de gegenereerde data om de track te beïnvloeden.

'Want To' remix?

Je hebt geen ritme nodig, wanneer je het juiste algoritme hebt.

Nu stellen wij fans over de hele wereld in staat om gepersonaliseerde remixes te creëren, met behulp van hun eigen data – van de manier waarop ze rijden, de songs waarnaar ze luisteren of door een ritme te tikken op een mobiele telefoon of tablet.

Er zijn meer dan een miljoen verschillende remixes mogelijk, met meerdere tempo’s en versies, gebaseerd op een reeks van muziekgenres, van hip-hop en dance, tot orkestraal, pop en drum & bass.

Met slechts een paar klikken kun je jouw meesterwerk delen met de wereld. Vergeet niet #thepace te gebruiken.

Creëer nu jouw remix
HET MEGASUCCES VAN DUA LIPA

Na een jaar van #1 hit singles, uitverkochte concerten en recordbrekende streamingcijfers is Dua Lipa de ‘hottest’ nieuwe artiest ter wereld.

ELEKTRISCHE REVOLUTIE

De basis van elektrificatie wordt gevormd door een wereldwijde wens om mobiliteit duurzamer te maken. Elektrische auto’s dragen bij aan het reduceren van uitlaatgassen en geluidsproductie – waarmee onze straten voor iedereen gezonder en stiller worden

MAAK KENNIS MET DE PACE-FAMILIE

De PACE-familie biedt alle essentiële elementen van Jaguar en combineert deze met praktische functionaliteit om een programma SUV’s te creëren dat zijn gelijke niet kent. Elk model biedt state-of-the-art technologieën en innovaties, die alle auto’s hun eigen unieke individualiteit verschaffen.

I-PACE

Maak kennis met Jaguar's eerste elektrische performance-SUV. De New Jaguar I-PACE is een compleet nieuw model dat specifiek is ontworpen als pure Battery Electric Vehicle (BEV). Hij combineert spannend design met fantastisch rijgedrag. Bovendien is de I PACE een pure Jaguar – een echte rijdersauto.

ONTDEK DE I-PACE

E-PACE

De E-PACE is Jaguar’s eerste compacte SUV. Dit praktische model biedt een unieke combinatie van rank en fraai design, wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. De bestuurder staat centraal in een cockpit die het hart vormt van een voor gezinsgebruik ontworpen interieur. De E-PACE combineert functionaliteit voor dagelijks gebruik met de prestaties waar Jaguar bekend om staat. Deze compacte SUV zet een nieuwe maatstaf in zijn klasse.

ONTDEK DE E-PACE

F-PACE

Onze luxueuze performance-SUV combineert sportieve handling en prachtig design met efficiency en praktische functionaliteit voor dagelijks gebruik. De F-PACE is technologisch geavanceerd en helpt om u veilig, connected en entertained te houden. Hij is de maatstaf in capabele prestaties en maakt elke rit tot een bijzonder plezierige ervaring voor u en uw passagiers.

ONTDEK DE F-PACE